Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1
Sutra: 9° 9° 1
21. siječnja 2020.
Suradnja sa Silver Airom

Na Lošinj redovitim letovima iz Zagreba, Venecije i Lugana

Foto:  LHV
Foto: LHV
Autor:
Objavljeno: 22. svibanj 2019. u 16:52 2019-05-22T16:52:43+02:00

Lošinj Hotels & Villas od 15. lipnja do 28. rujna, u suradnji s češkim avioprijevoznikom, organizira izravne povratne letove po cijeni već od 350 eura 

MALI LOŠINJ  Lošinjski hoteli Lošinj Hotels & Villas svojim gostima od 15. lipnja do 28. rujna nude posebnu ponudu najbržeg dolaska na otok vitalnosti. Naime, u suradnji s češkim avioprijevoznikom Silver Air organiziraju izravne povratne letove iz Zagreba, Venecije i Lugana po cijeni već od 350 eura za povratni let.

Avionski letovi su tako postali najjednostavniji način dolaska na otok Lošinj domaćim i stranim gostima, ali i pridonijeli boljoj prometnoj povezanosti otoka Lošinja s kopnom, što će koristiti svim stanovnicima otoka, kažu u lošinjskoj tvrtki, navodeći kako je sezonski red letenja pokazao iznimne rezultate već prošloga ljeta, stoga su se i ove godine odlučili na ovaj aranžman.

Na Lošinj se može putovati povratnim letovima iz Zagreba tri puta tjedno, a iz Venecije i švicarskog Lugana dva puta tjedno. Tako je za dolazak na otok Lošinj gostu iz Zagreba potrebno tek 50 minuta. Na avion u Zagrebu može sjesti u petak prijepodne i s Lošinja se vratiti u nedjelju ili utorak u poslijepodnevnim satima. Lošinj Hotels & Villas također gostima koji na otok stignu avionom osigurava prijevoz do hotela, kao i povratak na lošinjski aerodrom.

– Nastavak organiziranih letova na otok Lošinj logičan je slijed aktivnosti koje provodimo s ciljem razvoja ovog jedinstvenog otoka, njegove turističke ponude i pozicioniranja kao nezaobilazne turističke destinacije. Svojevrsna izoliranost otoka Lošinja ujedno je i njegova prednost. Netaknuta priroda i atmosfera kojom Lošinj odiše nude jedinstven i potpun odmor, a zahvaljujući ovim letovima dolazak na Lošinj i uživanje u njegovim čarima nikada nije bio jednostavniji i brži, rekao je član Uprave Grupe Jadranka Goran Filipović, dodajući i kako je bolja prometna povezanost i lakša komunikacija otoka s kopnom jedan je od strateških ciljeva lošinjske Grupe Jadranka, koja već više od 70 godina radi kako bi svojom ponudom pozicionirala Lošinj i cjelokupni cresko-lošinjski arhipelag na turističkoj karti ovog dijela Mediterana.

Ostvarenju tih ciljeva pridonijet će i planirana rekonstrukcija i proširenje Aerodroma Mali Lošinj, koje će u budućnosti omogućiti lakšu dostupnost destinacije svim posjetiteljima, jer će tada na Lošinj moći slijetati zrakoplovi kapaciteta do 180 putnika, navode u Jadranki. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.