Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1n
Sutra: 7° 7° 1n
29. siječnja 2020.
Grabar-Kitarović u SAD-u

video TRENING U KOCKICAMA Predsjednica boksala sa Stipom Miočićem, htjela bi trenirati u Zagrebu

Foto Screenshot
Foto Screenshot
Autor:
Objavljeno: 20. rujan 2019. u 19:48 2019-09-20T19:48:00+02:00

Predsjednica i Miočić obukli boksačke rukavice i odradili lagani trening. Pritom je, naravno, predsjednica nosila neizostavne kockice

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović doputovala je u SAD u kojem će boraviti do 25. rujna i sudjelovati na 74. zasjedanju Opće skupštine UN-a u New Yorku.

Predsjednica je posjetila Kliniku u Clevelandu te se susrela s njezinim glavnim direktorom Tomislavom Mihaljevićem. Veliku je pozornost privukao i njezin susret s jednim od najvećih sportskih boraca današnjice Stipom Miočićem koji ju je s cijelom svojom obitelji dočekao u teretani u kojoj se priprema za svoje mečeve, javlja RTL

Ne samo da ju je ugostio nego joj je i demonstrirao kako se pripremiti za borbu te joj i pokazao osnovne stavove za borbu u ringu. Predsjednica mu je darovala hrvatski dres s kvadratićima, a on njoj boksačke rukavice. 

Kakav bi to domaćin bio da joj na kraju borbe nije omogućio - da ga nokautira? A cijeli je susret počeo posve mirno. Upoznavanje obitelji i dar za domaćina - slavni hrvatski nogometni dres s brojem 10. Miočić je jedva čekao da predsjednici pokaže teretanu, ali se njegova malena kći baš nije snašla pred toliko ljudi, a predsjednica je zaključila da je umorna.

Screenshot / Petar Panjkota

Nakon razgledavanja teretane stvari su se zaoštrile. Nakon bandaže, boksačke rukavice. Predsjednica kao da je jedva dočekala ovaj meč. Na kraju je pobjednik - bila predsjednica.

"Ona je nevjerojatna žena. Ona je divna, krasno ju je vidjeti i vrlo je osvježavajuće upoznati ljude koji su tako ljubazni", kazao je Miočić. 

"Razmišljam da možda u Zagrebu nađem neki klub pa da boksam čisto iz rekreacije. Jako je dobro za koordinaciju. Moram reći da je dosta teško", kazala je predsjednica. 

Na kraju, Miočić je negodovao jer je predsjednica morala otići. "Nije O.K. Mi smo se tako dobro zabavljali i vježbali", zaključio je Miočić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze