Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 3
Sutra: 10° 10° 3
19. siječnja 2020.
Susret na sajmu

foto Pitate se gdje je Zdravko Mamić? Eno ga u Mostaru s Aleksandrom Vučićem

 Photo: Armin Durgut/PIXSELL
Photo: Armin Durgut/PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 9. travanj 2019. u 13:06 2019-04-09T13:06:00+02:00

Zdravko Mamić nepravomoćno je osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama, a uoči izricanja presude pobjegao je u BiH

Ako ste se pitali gdje je Zdravko Mamić, donedavni alfa i omega hrvatskog nogometa i odnedavni bjegunac pred hravtskim pravosuđem, odgovor je zanimljiv: Eno ga u Mostaru i druži se s - Aleksandrom Vučićem.

Svečana ceremonija otvaranja 22. međunarodnog sajma gospodarstva - Mostar 2019 okupila je brojne uzvanike a među njima su bili i Zdravko Mamić, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i Dragan Čović.

Što su nakon srdačnog pozdrava Mamić i Vučić rekli jedan drugome nije poznato, ali podsjetimo da je u nedavnom intervjuu Zdravko Mamić rekao i ovo: 

"Na sav posao i obveze koje ima, primjećujem da Aleksandar Vučić veliku pažnju poklanja i sportu. A to što predsjednik države voli sport čudesno je bitno za jednu zemlju.

Za sportaše je to najvažnije. Znam da je Vučić u nekoliko službenih posjeta s hrvatskim delegacijama ili pojedincima u Zagrebu i Vukovaru pitao za mene i hvalio moj rad. To mi je veliki kompliment. On je poznati navijač Crvene zvezde i očigledno se dosta razumije u nogomet. Nažalost, nisam imao priliku upoznati Vučića, ali bih ga volio upoznati", rekao je Mamić.

Zdravko Mamić nepravomoćno je osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama, a uoči izricanja presude pobjegao je u BiH. 

Photo: Armin Durgut/PIXSELL

Photo: Armin Durgut/PIXSELL

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.