Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
27. siječnja 2020.
Hrvatski štand pod opsadom medija

Hrvatska i Rijeka EPK hit londonskog turističkog sajma WTM

Snimio Edi PRODAN
Snimio Edi PRODAN
Autor:
Objavljeno: 4. studeni 2019. u 14:48 2019-11-04T14:48:00+01:00

Ministar turizma Gari Cappelli i direktor HTZ- a Kristjan Staničić zbog toga su doslovno "razgrabljeni", a hrvatski štand posjetila je i britanska državna ministrica za turizam Helen Whately

Londonski WTM, jedan od najznačajnijih turističkih sajmova na svijetu započeo je s nikad većim i bolje pozicioniranim štandom Hrvatske.

Što zbog velikog rasta popularnosti, Hrvatska je prema velikom broju neovisnih izbora suvereno u Top20 najprivlačnijih destinacija svijeta, što zbog činjenice da dogodine preuzima predsjedanje EU, jedan je od najvećih hitova ovogodišnjeg Londona. 

Ministar turizma Gari Cappelli i direktor HTZ- a Kristjan Staničić zbog toga su doslovno "razgrabljeni", a hrvatski štand posjetila je i britanska državna ministrica za turizam Helen Whately.

Londonski turistički sajam WTM /Snimio Edi PRODAN

A ako je Hrvatska hit sajma, njezin je hit - Rijeka odnosno EPK 2020! Antonija Kardum koja zajedno s TZ Grada Rijeke čija je djelatnica predstavlja i projekt EPK od samog je starta sajma doslovno opsjednuta engleskim i hrvatskim medijima.

Za manje od sat vremena posebnu press konferenciju čija je glavna tema upravo značaj EPK za turističku privlačnost Kvarnera 2020. godine održat će direktorica i predsjednik  TZ Kvarnera Irena Peršić Živadinov i Zlatko Komadina.

gari Cappelli i Kristjan Staničić na londonskom turističkom sajmu WTM / Snimio Edi PRODAN

Londonski turistički sajam WTM /Snimio Edi PRODAN

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze