Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 4
Sutra: 7° 7° 4
20. siječnja 2020.
Pozadina slučaja

Ubojica iz Đakova je prije krvoprolića prijetio u gruntovnici: 'Trebao je naslijediti neku nekretninu..'

Foto Davor Javorović / PIXSELL
Foto Davor Javorović / PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 10. srpanj 2019. u 7:11 2019-07-10T07:11:41+02:00

Šezdesetogodišnji Andrija Drežnjak koji je jučer oko podneva počinio krvoproliće u Centru za socijalnu skrb u Đakovu, prethodno je bio u lokalnoj Gruntovnici i tamo prijetio djelatnicima.

- Navodno je trebao naslijediti neku nekretninu, ali mu je u Gruntovnici zbog poslovne nesposobnosti nisu htjeli upisati pa su ga poslali u Centar. S obzirom da im je prijetio, plašili su se da će se vratiti k njima... - prenosi Večernji list izjavu upućenog u slučaj.

Osumnjičenik koji je u utorak iz vatrenog oružja usmrtio socijalnu radnicu đakovačkog Centra za socijalnu skrb i teško ranio njezina kolegu pravnika Centra uhićen je oko 20 sati i doveden u policijske prostorije, izvijestila je osječko-baranjska policija. Pronađen je u polju između Đakova i mjesta Đakovački Selci, u blizini auto-ceste A5, rekao je zamjenik načelnika PU Darijo Premec i novinarima u Đakovu.

Pri uhićenju nije pružao otpor, ali kod njega je pronađeno vatreno oružje. Osumnjičenik je doveden u policijsku postaju i pod nadzorom je, kazao je Premec.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.