Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
21. listopada 2019.
Drama

POLICIJA UPALA U STAN Branitelj u Kaštelima prijetio plinskom bocom, s njim su bili žena i dvoje djece

POLICIJA UPALA U STAN Branitelj u Kaštelima prijetio plinskom bocom, s njim su bili žena i dvoje djece
POLICIJA UPALA U STAN Branitelj u Kaštelima prijetio plinskom bocom, s njim su bili žena i dvoje djece
Autor: ,
Objavljeno: 13. travanj 2019. u 1:33 2019-04-13T01:33:00+02:00

U noći s petka na subotu jedan muškarac se zaključao u stanu U Kaštel Lukšiću i prijeti plinskom bocom te su oko zgrade u kojoj se nalazi došli policija, specijalni pregovarač za takve situacije i vatrogasci, doznaje se u DVD Kaštel Stari.

»Policija nas je oko 22 sata izvijestila o ovom događaju i pozvala da se angažiramo te se četiri vatrogasca zajedno s policijom nalaze ispred zgrade u kojoj je zaključani muškarac s kojim se pokušava pregovarati«, rekli su u DVD-u Kaštel Stari oko jedan sat poslije ponoći.

NOVO! Oko 4 sata policija je upala u stan u kojemu je bio muškarac zatvoren s dvoje djece i prijetio plinskom bocom. Kako je Indexu kazala policija rano jutros, radi se o ratnom veteranu koji je priveden u policijsku postaju. Djeca su dobro. S njim su u stanu bila njegova djeca rođena 2005. te 1998. godine. Treće dijete nije bilo u stanu. Ono je zvalo policiju. Više informacija bit će poznato nakon kriminalističkog istraživanja koje je u tijeku.

-------------------------------------

Lokalni mediji navode kako su stanari zgrade u kojoj se nalazi stan evakuirani, te da je navodno u stanu u kojem se muškarac zaključao i dvoje djece.

Slobodna Dalmacija doznaje da se radi o razvojačenom hrvatskom branitelju srednjih godina, koji je nešto iza 20 sati izazvao nerede u svom stanu u Ulici Kašteline u braniteljskim zgradama u Kaštel Lukšiću, a oko 21.45 sati je počeo prijetiti i plinskom bocom.

Prema pričama susjeda, cijela drama se dogodila zbog nesređenih obiteljskih odnosa.

Oko jedan sat iza ponoći, 30-ak policajaca koji su okružili zgradu i dalje drži stvar pod kontrolom, dok prestravljeni susjedi, njih 50-ak, čekaju na ulici da se drama okonča i da se vrate u svoje domove.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.