Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1
Sutra: 4° 4° 1
11. prosinca 2019.
Dileri privedeni

Ovo je Maša. Tijekom vikenda pomogla je hrvatskoj policiji da zaplijeni veliku količinu droge

Dusko Marusic/PIXSELL
Dusko Marusic/PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 21. listopad 2019. u 11:23 2019-10-21T11:23:54+02:00

Preprodavači su uhićeni u subotu oko 8.50 sati, na autocesti A1, kada su policijski službenici zaustavili audi zagrebačkih oznaka, koji se kretao iz Zagreba prema Rijeci, a u kojem se nalazilo troje Zagrepčana u dobi od 31, 27 i 25 godina

Četvorica Zagrepčana, dvojica u dobi od 31 godine, 27-godišnjak i 25-godišnjak, koji su osumnjičeni za preprodaju kolaina i marihuane u ponedjeljak ujutro su nakon ispitivanja u državnom odvjetništvu dovedeni kod suca istrage Županijskog suda u Puli, potvrdila je istarska policija.

Od njih je, kako je policija izvijestila u nedjelju, zaplijenjeno 2,1 kilograma kokaina, 10,2 kilograma marihuane, četiri kilograma praškaste materije za povećanje mase droge te oko 330 tisuća kuna koje potječu od prodaje droge.

Preprodavači su uhićeni u subotu oko 8.50 sati, na autocesti A1, kada su policijski službenici zaustavili audi zagrebačkih oznaka, koji se kretao iz Zagreba prema Rijeci, a u kojem se nalazilo troje Zagrepčana u dobi od 31, 27 i 25 godina.

Zbog sumnje da se u vozilu prevozi droga, angažiran je službeni pas Maša, koji je pozitivno reagirao na prostor prtljažnika. Potom je temeljem naloga suda obavljena pretraga automobila te je u prtljažniku pronađena torba u kojoj je u više paketa bilo spakirano ukupno 8 kilograma marihuane. Posumnjavši da je sudjelovao s trojicom Zagrepčana u počinjenju kaznenog djela, u subotu je na području Zagreba policija uhitila još jednog 31-godišnjaka.

Prilikom pretrage osoba, vozila, domova i drugih prostorija u Zagrebu kojima se osumnjičeni koriste, policija je pronašla još oko 2,1 kilograma kokaina, 2,2 kilograma marihuane, 4 kilograma praškaste materije za povećanje mase droge te 330 tisuća kuna zarađenih od prodaje droge.

Dusko Marusic/PIXSELL

Dusko Marusic/PIXSELL

 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.