Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1
Sutra: 9° 9° 1
6. prosinca 2019.
Autobiografija

Rihanna svoju novu knjigu promovira fotografijama na kojima je - potpuno gola

Foto Instagram
Foto Instagram
Autor:
Objavljeno: 27. listopad 2019. u 7:49 2019-10-27T07:49:52+01:00

Velikom knjigom od 504 stranice popularna pjevačica pokrila je svoje golo tijelo, a od svojih obožavatelja dobila je više od milijun lajkova u samo nekoliko sati

Nakon što je stekla popularnost svojom glazbom, prešla je na proizvode za šminkanje i odjeću zbog čega ju mnogi obožavatelji prozivaju što se više ne bavi onime čime je i počela graditi svoju karijeru, prenosi VT.

Sada je Rihanna odlučila krenuti i u književnoumjetničke vode te objaviti autobiografsku knjigu sa svojim fotografijama, a nije mogla izabrati bolji način kako ju promovirati. Velikom knjigom od 504 stranice popularna pjevačica pokrila je svoje golo tijelo, a od svojih obožavatelja dobila je više od milijun lajkova u samo nekoliko sati.

Knjiga jednostavno nazvana „Rihanna“ objavljena je od strane Phaidona, a dolazi u tri specijalna izdanja: „This Shit Is Heavy“, „Drippy+The Brain“ i „Stoner“. U njoj su sadržane fotografije iz djetinjstva pjevačice, kao i one s turneja i putovanja.

Ova će knjiga vjerojatno biti rasprodana u nekoliko minuta s obzirom da štogod da pjevačica proizvede, brzo nestane s polica. Rihanna je tako nedavno proglašena i najbogatijom ženskom glazbenicom, a prema Forbesu njezino se bogatstvo proteže do 600 milijuna dolara. Najveći dio tog bogatstva glazbenica je zapravo stekla upravo svojim Fenty Beauty kolekcijama.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.