Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 14° 6
Sutra: 14° 14° 6
13. studenoga 2019.
Omaž

Ella Dvornik emotivnom objavom o pokojnom ocu dirnula u srce: 'Nije nikome ćaća Dino! Samo meni'

Foto Screenshot Instagram Ella Dvornik
Foto Screenshot Instagram Ella Dvornik
Autor:
Objavljeno: 28. lipanj 2019. u 22:20 2019-06-28T22:20:41+02:00

Ella Dvornik na Instagramu je podijelila dirljivu fotografiju, kojom je odala počast prerano preminulom ocu Dini Dvorniku. Emotivnom porukom dirnula je ravno u srce sve koji su ju pročitali.

Na fotografiji je muška ruka s istetoviranim stihovima 'Ti si mi u mislima'. Riječ je, naravno, o velikom istoimenom hitu Dine Dvornika iz sad već davne 1989. godine. Bila je to pjesma iz ranog razdoblja karijere hrvatskog kralja funka.

- Kad sretneš nekog i vidiš ovakav omaž. Srce k’o empire state building! Na mnogo stvari sam ponosna u svom životu. Na moju mamu koja je uvijek bila tu. Na mog muža i njegovu bezuvjetnu podršku, na moju predivnu kćer. Na mog djeda koji ostavio neosporiv trag umjetnosti…

Na moju drugu baku i djeda koji su se uvijek borili biti najbolje sto su mogli i prešli sve uspone i padove. Na Baku Dijanu. Na činjenicu da sam godinama i sada uvijek i zauvijek ‘kćer Dvornika’… Ne to nije sporedna uloga… To nije teret…. To je čisti vječni ponos!

Biti dio DNA legende koju ljudi toliko vole… Tata… Volimo te uvijek i zauvijek živiš u venama, i srcima i tuđim kožama! Besmrtan si! Kad su ga pitali kako je to biti sin Borisa Dvornika je l’ mu odmoglo il pomoglo: on je rekao: ‘Ja san to iskoristija, PA NIJE SVAKOME ĆAĆA BORIS DVORNIK!!!’ E pa nije nikome ćaća Dino Dvornik! Samo meni!!”, napisala je Ella Dvornik na Instagramu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.