Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 5° 1
Sutra: 5° 5° 1
11. prosinca 2019.
Sanja Duggan

Bogatašica ponovno ljubi? U pitanju je dobar prijatelj pjevačice Severine Kojić

Foto: instagram
Foto: instagram
Autor:
Objavljeno: 24. rujan 2019. u 8:12 2019-09-24T08:12:59+02:00

Hrvatska jet-seterica Sanja Duggan svoju je posljednju objavu na društvenim mrežama imala 2014. godine, ali unatoč tome, mediji ju nisu zaboravili.

Tajanstvena bogatašica nakon smrti svojeg prvog supruga Demiana Duggana, s kojim je bila pet godina u braku, naslijedila je tvrtku Metropolis Media koja joj je donijela poveći iznos novaca.

jhnvd

Demian je bio podrijetlom iz ugledne i bogate američke obitelji koja je i danas na čelu tvrtke »Robert W. Duggan i suradnici«.

Godine 2000. prodala je 17,8 posto udjela u tvrtki za oglašivanje kompaniji čiji je vlasnik Rupert Murdoch te postala jednom od najbogatijih Hrvatica.

uitgf

Kasnije se udala za Franu Barbierija s kojim je bila 13 godina u braku i s njim ima trinaestogodišnjeg sina Lennona Benneta .

Nakon razvoda od Barbijerija, udala se 2014. godine za poduzetnika Krešimira Čorka od kojeg se rastala početkom ove godine. Lijepa bogatašica često se viđa u društvu Tatjane Dragović s kojom je viđena i na jahti. 

Ovog ljeta Sanja je viđena sa Severininim prijateljem, PR stručnjakom Davorom Grginom, pa se nagađa da je ljepotica ponovno zaljubljena.

Par je zajedno viđen na Hvaru, a dio ljeta zajedno su proveli i u Grčkoj.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.