Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 26
Sutra: 9° 9° 26
25. siječnja 2020.
Dijelimo ulaznice

Vodimo vas na koncert Bryana Adamsa, evo kako do karata

Vodimo vas na koncert Bryana Adamsa, evo kako do karata
Vodimo vas na koncert Bryana Adamsa, evo kako do karata
Autor:
Objavljeno: 4. studeni 2017. u 9:00 2017-11-04T09:00:00+01:00

Želite li uživo čuti velike hitove »(Everything I Do) I Do It for You«, »Run to You«, »Heaven«, »Cloud Number Nine« i »You Belong to Me« doznajte kako do karata

Glazbena ikona, Bryan Adam, 9. studenog nastupa u Areni Zagreb, a najvjernijeg fana, Novi list daruje s dvije ulaznice.

Za ulaznice se valja i potruditi. Ako želite na koncert sve što trebate napraviti je lajkati stranicu Life Novi list na Facebooku, u komentaru na članak staviti fotografiju koja dokazuje da ste fan Bryana Adamsa. Vlasnika fotografije s najviše lajkova nagrađujemo s dvije ulaznice za zagrebački koncert. Prijave i lajkovi skupljaju se do utorka u ponoć, a dobitnika objavljujemo u srijedu ujutro.

BRYAN_150717_158-V2 colour

Netom pred koncert u Hrvatskoj legendarni Bryan Adams fanove je oduševio novom pjesmom u njegovom starom, dobro poznatom stilu.
Iako se novi singl zove »Please Stay«, neponovljivi Bryan svoju publiku ne mora moliti da ostane uz njega jer godinama neumorno pali i žari glazbenom scenom zahvaljujući svom ogromnom stvaralačkom talentu i neupitnoj sposobnosti da svaki put, bez iznimke, publici priušti spektakl. Adams je najavio i nadolazeću »The Ultimate« kompilaciju koja će sadržavati sve njegove najveće hitove kao što su »(Everything I Do) I Do It for You«, »Run to You«, »Heaven«, »Cloud Number Nine«, »You Belong to Me«...

BRYAN_150717_200

U sklopu tekuće Get Up turneje, na koncertima diljem svijeta traži se ulaznica više pa gradovi poput Dublina zakazuju dodatne datume koncerata.
Nakon ovakvih briljantnih dosadašnjih rezultata turneje, propustiti koncert Bryana Adamsa u vlastitom dvorištu bilo bi gotovo suludo! Zašto biste imali grižnju savjesti, kada možete imati ulaznice!?

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.