Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
27. siječnja 2020.

Zavirite u najluksuznije hrvatske nekretnine iz portfelja Croatia Sotheby’s International Realty®

Najviše se traže jedinstveni posjedi poput atraktivne vile u Medveji
Najviše se traže jedinstveni posjedi poput atraktivne vile u Medveji
Objavljeno: 1. prosinac 2017. u 15:05 2017-12-01T15:05:00+01:00

Najviše se traže jedinstveni posjedi poput atraktivne vile u Medveji

Croatia Sotheby’s International Realty®

Već znamo da je Hrvatska postala svjetski brend zbog svojih prirodnih ljepota, a početkom ove godine pozicionirala se i kao brend na tržištu trgovine luksuznim nekretninama.

Da naša obala i unutrašnjost skrivaju istinske dragulje moderne ili tradicionalne gradnje znaju najbolje u tvrtki Croatia Sotheby's International Realty®.

Na prvu pomisao luksuza, nepogrešivog dizajna i kvalitetne arhitekture iz svog portfelja nude zapanjujuće nekretnine, posjede, vile i zemljišta duž cijele obale kao i u unutrašnjosti Hrvatske.

Među uspješnim zaključenim projektima ove tvrtke ističe se prodaja luksuzne vile uz more u Medveji koja je zaključena prije samo nekoliko dana.

Jedinstveni posjed predan je u ruke internacionalnom investitoru, a to samo naglašava činjenicu kako je ovo tržište itekako zanimljivo stranim, ali i domaćim ulagačima.

Bilo da se radi o najatraktivnijim lokacijama na Jadranu, modernim vilama ili posjedima s postojećim projektima Croatia Sotheby's International Realty® svojim klijentima u procesu kupoprodaje nudi najviši stupanj iskustva, znanja i diskrecije.

Tvrtka sa sjedištem u Splitu ima veliki broj agenata koji djeluju na području cijele države, što im omogućava ekskluzivnost u ugovorima te detaljan uvid u lokalne prilike. Znanje, profesionalnost, sigurnost i diskreciju jamči i to što je tvrtka dio mreže Sotheby's International Realty®, globalnog lidera na tržištu luksuznih nekretnina od 1976. godine.

Među atraktivnim nekretninama na području Istre i Kvarnera ističe se primjerice i luksuzni apartman u secesijskoj vili u samom srcu Opatije. Vila je ugostila mnoge državnike, a najzanimljiviji je zasigurno austrijski car Franjo Josip koji je u ovoj rezidenciji provodio zimske mjesece. To je i razlog zašto se u njoj nalaze autentični komadi namještaja koji datiraju upravo iz tog perioda.

Još jedan takav primjerak nalazi se u jednom svjetski poznatom resortu na najzapadnijoj točki Hrvatske, koji odražava pravi istarski luksuz. Smještena na samom moru s privatnom plažom vila pruža cjelogodišnju mogućnost uživanja u moru i istarskom kraju. Osim luksuznih nekretnina u portfelju se nalaze zemljišta sa zasadima autohtonih kultura s postavljenim projektima za razvoj i gradnju.

Croatia Sotheby's International Realty® tim vas poziva da svoje povjerenje i želje prepustite u njihove ruke te im se obratite kako bi pronašli svoj komadić raja.

Kontakti:

Mirjana Mičetić, Senior Broker      Marko Pažanin, direktor/partner

+385 91 61 200 96                          +385 98 9048 370

Mirjana Mičetić i Marko Pažanin

www.sothebysrealty.hr

info@sothebysrealty.hr

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze