Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 1
Sutra: 13° 13° 1
22. rujna 2019.
PROMO bet-at-home.com baca čaroliju na EURO 2012!

Voodoo lutka kao nogometni junak

Voodoo lutka kao nogometni junak
Voodoo lutka kao nogometni junak
Objavljeno: 3. lipanj 2012. u 19:05 2012-06-03T19:05:49+02:00

Internetska sportska kladionica bet-at-home.com velikom promidžbenom kampanjom diljem Europe iznova skreće pozornost na svoju široku i privlačnu ponudu oklada povodom Europskog prvenstva u nogometu 2012. u Poljskoj i Ukrajini.

Pri tome je u središtu pažnje novi televizijski spot u kojem nogometni obožavatelj iz svojeg doma čarolijama stvara željeni rezultat. Kako? Vrlo jednostavno, tako što "ometa" ključnog igrača da zabije gol. Na kraju kratkog filma rješava se zagonetka oko iznenadnih tegoba nogometne zvijezde: svladan je čarolijom voodoo lutke. Spot se već sada može pogledati na YouTube na adresi http://www.youtube.com/user/betathomecom.

"S 'voodoo'-idejom dosljedno nastavljamo naš put smione i neuobičajene komunikacije", kaže na to voditelj marketinga Wolfgang Chmelir. "Reklama tijekom jednog europskog nogometnog prvenstva mora polarizirati, inače će se izgubiti u silnoj bujici informacija", dodaje njegov kolega Michael Gierke. bet-at-home.com je od svoga osnutka prije više od deset godina svojim spektakularnim promidžbenim kampanjama stekao mnogo obožavatelja. Tijekom zadnjeg SP-a reklama u kojoj se imitira udarac glavom Zinedinea Zidana izazvao je na međunarodnoj razini veliku pozornost. Dvije godine prije toga duhove je uznemirio strastveni poljubac između austrijske navijačice i njemačkog ljubitelja nogometa.

Voodoo lutka oživljava

Osim u spotu voodoo lutka se pojavljuje i kao glavni protagonist u svim oglasima te na internetskim banerima. Lutkina karijera nastaviti će se kao suvenir i reklamni proizvod tijekom cijelog EURA. Za sve one koji uz pomoć svog poznavanja sporta i intuicije žele poboljšati svoje prihode, na adresi www.bet-at-home.com nalazi se privlačni EURO-bonus: od 1. do 13. lipnja SVI klijenti – i novi i postojeći – dobivaju dodatnih 50 % od iznosa svoje uplate u obliku bonusa. Na primjer, ako uplatite 400 eura, na računu Vas čeka 600 eura spremnih za igru. Isplati se dakle iskoristiti najveći iznos.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.