Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
19. listopada 2019.
Promo

U Poliklinici Medico obavljen jubilarni 500.000-ti pregled

U Poliklinici Medico obavljen jubilarni 500.000-ti pregled
U Poliklinici Medico obavljen jubilarni 500.000-ti pregled
medico4
medico4
medico BOJA
medico BOJA
Objavljeno: 17. prosinac 2010. u 16:50 2010-12-17T16:50:00+01:00

Prije 20-og rođendana poliklinike, koji će obilježiti sljedeće godine, u Medicu je obavljen jubilarni 500.000 pregled. Gospođa Danijela Rogić, buduća majka, koja trudnoću prati u ginekološkoj ordinaciji Poliklinike Medico, dolaskom na redovni pregled postala je korisnica 500.000-tog pregleda te joj je tim povodom uručena Medico Gold kartica povjerenja, koju može iskoristiti za sve medicinske usluge iz ponude poliklinike. 

Poliklinika Medico djeluje od 1990. godine kada je osnovana kao druga privatna zdravstvena ustanova u Hrvatskoj te je jedna od začetnica privatne liječničke prakse na našim prostorima. Ustanova s 20 godina dugom tradicijom najveći je pružatelj privatne medicinske usluge u Primorsko–goranskoj, Istarskoj te Ličko-senjskoj županiji.

500.000-ti pregled koji je zabilježen u ovoj 20-oj godini djelovanja poliklinike, svjedoči o uspješnom radu poliklinike i povjerenju pacijenata koji u Medicu dobivaju brzu i kvalitetnu zdravstvenu uslugu, a slogan poliklinike „U jednom danu, na jednom mjestu“, uz misiju «Zadovoljstvo pacijenata našom uslugom, naš je primarni cilj» ovdje dobivaju pravi smisao.

Korisnica 500.000-tog pregleda – pacijentica Danijela Rogić stalna je korisnica usluga Medica te je i praćenje trudnoće povjerila ginekološkoj ordinaciji dr. Sanje Žuža Jurica u Poliklinici Medico. Svakoj budućoj majci najvažnija je kvalitetna zdravstvena skrb tijekom trudnoće. Gospođu Rogić su dočekali i iznenadili dr. Sanja Žuža Jurica, spec. ginekologije i dr. sc. Vladimir Mozetič, dr. med. ravnatelj Medica koji su joj za to povjerenje, a povodom jubilarnog pregleda Poliklinike, uručili Medico Gold karticu povjerenja koju će moći iskoristiti u sljedećih 12 mjeseci.

www.medico.hr

Svoj 20. rođendan, koji će službeno obilježiti u ožujku 2011., poliklinika već 3 mjeseca najavljuje rođendanskim popustima pri realizaciji medicinskih usluga. Tijekom prosinca pacijenti mogu koristiti sljedeće pogodnosti:

•  20% popusta na sljedeće usluge: medicinski piling (Glytone), audiometrija, CD – Color Doppler i TCD – Transkranijalni Color Doppler (CD karotida, TCD, CD i TCD-VB sliva), MR kralježnice (segment), RTG srca i pluća

•  Preventivni pregled po cijeni od 500 kn za 20 novih pacijenata: laboratorijske pretrage krvi (SE, KKS, GUK, kolesterol, trigliceridi, GGT) i urina; EKG, UZV abdomena;  pregled internista

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.