Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 18° 6
Sutra: 18° 18° 6
15. listopada 2019.

Stiglo nam je novo Tonka bajno mlijeko!

Stiglo nam je novo Tonka bajno mlijeko!
Stiglo nam je novo Tonka bajno mlijeko!
Objavljeno: 28. prosinac 2018. u 10:42 2018-12-28T10:42:55+01:00

Godina se polako bliži svome kraju. U zraku se osjeća svježina, snijeg je zabijelio obronke koji, okupani suncem, izgledaju kao iz najljepše bajke a pogled kroz prozor stvara sliku savršene blagdanske atmosfere: s pašnjaka goranskih, istarskih i ličkih stiglo nam je TONKA bajno mlijeko – u novoj ambalaži: i vile bi ga pile!

Kao što vile simboliziraju povezanost s prirodom tako i naše Tonka mlijeko povezuje vas s okusom domaćeg kraja jer stalno usavršavana proizvodnja mlijeka na pomno odabranim farmama stvara vrhunsko, 100% domaće mlijeko iz netaknute prirode, svježeg okusa, sigurne i provjerene kvalitete.

Dodir našeg mlijeka na vašem nepcu ulazak je u novi svijet - toliko dobro da je nestvarno, pomalo vilinski…

Prepustite se njegovom bajkovitom okusu jer Tonka mlijeko osigurava da vaša obitelj pije provjereno, sigurno i prirodno.

Svježina mlijeka očuvana je u praktičnoj Tetra Pak ambalaži koja jamči trajnost, a bogatstvo okusa sada možete okusiti u novoj limitiranoj ambalaži.

Tvrtka PIK svojim je domaćim mlijekom stvorila tradiciju i stekla prepoznatljivost na tržištu te postavila standarde u proizvodnji mlijeka i mliječnih proizvoda visoke kvalitete. Svježe ili trajno, Tonkino mlijeko je uvijek sjajno.

Odaberite kvalitetno i dozvolite da vas poput vile začara okus našeg mlijeka. Bajni okus mlijeka u bajnoj ambalaži.

Sretnu Novu godinu želi vam uvijek vaša Tonka - PIK Rijeka!

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.