Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 6
Sutra: 10° 10° 6
15. prosinca 2019.
Poznati dobitnici nagradne igre Novog lista i Tower centra

Šoping iz snova: Pet sretnika osvojilo po 20 tisuća kuna

Snimio Sergej DRECHSLER
Snimio Sergej DRECHSLER
Autor:
Objavljeno: 20. prosinac 2013. u 19:41 2013-12-20T19:41:57+01:00

Potrošačke kartice za kupnju u trgovinama Tower centra dobili su Jasna Škorić-Živković, Noa i Jan Obradović, Ksenija Jakovac, Josipa Krpan, te Eugen Kostelić – svi redom iz Rijeke

RIJEKA Kalendarska godina na izmaku nije mogla bolje završiti za Jasnu Škorić-Živković, Vjenceslava Novaka 14; Nou i Jana Obradovića, Braće Stipčić 11; Kseniju Jakovac, Osječka 76; Josipu Krpan, Vukovarska 43b te Eugena Kostelića, Braće Stipčić 34, svi redom iz Rijeke, nakon što su na današnjem izvlačenju dobitnika tradicionalne božićne nagradne igre Novog lista i Tower centra Rijeka »Šoping iz snova« postali bogatiji za 20 tisuća kuna, čime će »vrebati« artikle u izlozima trgovina ovog popularnog trgovačkog centra. 
Svi će oni nakon primopredaje potrošačkih kartica krenuti u nikad dosad doživljenu šoping avanturu u kojoj će po vlastitom izboru trošiti do dopuštenog iznosa, opskrbljujući sebe i svoje najmilije s puno toga lijepoga što su u ove blagdanske dane može naći u trgovinama Tower centra. 
Izvlačenje u predvorju Novog lista, u pravom božićnom ugođaju, proteklo je pod okom Brune Lončarića, voditelja posebnih projekata Novog lista, Maje Baković i Saše Brusića, direktorice i zamjenika direktora Tower centra, te Nade Jovanić, javnobilježničke prisjednice.
Sretni dobitnici mogu najviše na vrijednoj nagradi zahvaliti Denisu Malnaru, voditelju ekspedita Novog lista, koji je iz bazena s dvadesetak tisuća pristiglih omotnica izvukao upravo njihove. 
– Čestitamo svim sretnim dobitnicima i ostalima koji sudjeluju u našim nagradnim igrama te ih pozivamo da i dalje kupuju Novi list i izrezuju kupone jer uskoro, točnije 10. siječnja starta nova nagradna igra. Nakon apartmana u Fužinama, Hyundaija i šopingiranja u Toweru, dijelimo dva puta po 25 tisuća kuna u vrijednosti asortimana tvrtke Meblo, istaknuo je Lončarić i naglasio kako će se kao nekad, u dobra stara vremena u svakoj idućoj nagradnoj igri naći i dva »x« kupona za sve one koji ne stignu prikupiti sve brojčane kupone.Siniša PUCIĆ

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.