Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1
Sutra: 3° 3° 1
13. prosinca 2019.
Promo

Priprema smještajnih kapaciteta za novu turističku sezonu

Priprema smještajnih kapaciteta za novu turističku sezonu
Priprema smještajnih kapaciteta za novu turističku sezonu
Objavljeno: 10. ožujak 2014. u 7:30 2014-03-10T07:30:00+01:00

RBA Turistički kredit namijenjen je za kupnju, izgradnju, dovršavanje, dogradnju, nadogradnju te rekonstrukciju smještajnih kapaciteta, kao i za adaptaciju, uređenje i opremanje smještajnih kapaciteta

Bavljenje turističkom djelatnošću uvijek je bilo primamljivo jer se ozbiljnim i profesionalnim pristupom takva vrsta ulaganja može pokazati veoma uspješnom te isplativom. U pokretanju toga posla ili pak u novim ulaganjima i / ili proširenju djelatnosti, Raiffeisen banka nudi rješenje namijenjeno fizičkim osobama koje se bave ili pokreću bavljenje turističkom djelatnošću. Približavanje ljetu sa sobom donosi promišljanje o pripremi ili obnovi postojećih kapaciteta za novu glavnu turističku sezonu, stoga već sada treba razmišljati o mogućnostima da se smještajni kapaciteti učine još privlačnijima.

RBA Turistički kredit namijenjen je za kupnju, izgradnju, dovršavanje, dogradnju, nadogradnju te rekonstrukciju smještajnih kapaciteta, kao i za adaptaciju, uređenje i opremanje smještajnih kapaciteta. Korisnici RBA Turističkoga kredita mogu biti fizičke osobe koje svoja primanja ostvaruju radom izvan samostalne turističke djelatnosti, a resursima od bavljenja turističkom djelatnošću raspolažu kao izvorom dodatnoga prihoda, no to mogu biti i fizičke osobe koje prihod ostvaruju isključivo od bavljenja turizmom.

Prednosti RBA Turističkoga kredita su mogućnost izbora mjesečne ili godišnje otplate kredita, zatim isplata cijelog iznosa odobrenoga kredita na tekući račun ili u gotovini te mogućnost realizacije kredita bez hipoteke. Navedeni je kredit dostupan u dva modela: prvim se modelom nudi financiranje do iznosa najviše 15.000,00 eura na razdoblje otplate od dvije do sedam godina, a drugim se modelom financira iznos veći od 15.000,00 eura, najviše do 50.000,00 eura na razdoblje otplate od dvije do 15 godina.

Ovom vrstom kredita, Raiffeisen banka nudi rješenje fizičkim osobama koje se bave turističkom djelatnošću, iznajmljivanjem apartmana i soba te svima koji se žele pripremiti za novu turističku sezonu. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u RBA poslovnicama ili na www.rba.hr.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.