Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 4
Sutra: 11° 11° 4
8. prosinca 2019.
Posebni prilog

PROMO Prilog EKO DOM u Novom listu u srijedu

Prilog EKO DOM u Novom listu u srijedu
Prilog EKO DOM u Novom listu u srijedu
Autor:
Objavljeno: 14. listopad 2014. u 12:03 2014-10-14T12:03:00+02:00

Posebni prilog Novog lista o izolaciji kuća i stanova, učinkovitijem korištenju energije i njezinim alternativnim izvorima

U srijedu 15. listopada Novi list u prilogu EKODOM na 8 stranica donosi teme o Hrvatskoj energetskoj revoluciji, odnosno o procesu u kojem se za dvadesetak godina prešao put od bukovih cjepanica do solarnih fotonaponskih ćelija.

Također, iscrpno se izvješćuje o novim energentima i napose o modalitetima za uštedu energije namijenjene grijanju stanova.

Novinar i urednik Edi Prodan razgovaro je s Darkom Jardasom, direktorom Regionalne energetske agencije Kvarner te s naslovom SVAKI ĆE DOM MOĆI KUPOVATI ALI I PRODAVATI ENERGIJU donosi priču o edukativnim ali i konkretnim efektima procesa podizanja energetske učinkovitosti za koje nemala sredstva izdvaja i Europska unija. REA Kvarner je k tome jedna od najuspješnijih agencija takve vrste u Hrvatskoj, ali i u Europi.

Na kioscima u srijedu 15. listopada u sklopu Novog lista prilog EKO DOM!

 
Naslovi koje donosimo u ovom broju su;

HRVATSKA ENERGETSKA REVOLUCIJA - od bukovih cjepanica do solarnih fotonaponskih ćelija

NOVI ENERGENTI I MODALITETI ZA UŠTEDU ENERGIJE NAMIJENJENI GRIJANJU STANOVA

RAZGOVOR SA DARKOM JARDASOM, direktorom Regionalne energetske agencije Kvarner - edukativni i konkretni procesi podizanja energetske učinkovitosti subvencionirano sredstvima iz EU

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.