Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
21. siječnja 2020.
SeeMAR - urbana oaza

Novo moderno naselje na Martinkovcu

Novo moderno naselje na Martinkovcu
Novo moderno naselje na Martinkovcu
Objavljeno: 27. listopad 2017. u 0:01 2017-10-27T00:01:00+02:00

Ova lokacija pruža savršen spoj mirnoće naselja Martinkovac i gradske vreve 15 minuta udaljenog Korza, uz neposrednu dostupnost javnog gradskog prijevoza i brzog izlaza iz grada 

GP KRK plavo2

GP Krk je na Martinkovcu započeo gradnju urbanog naselja koje će svojim budućim stanovnicima pružiti idealne uvjete stanovanja. „Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima pružiti posebnu kvalitetu i zadovoljstvo stanovanja“, ističu u GP Krku.

Ova lokacija pruža savršen spoj mirnoće naselja Martinkovac i gradske vreve 15 minuta udaljenog Korza, uz neposrednu dostupnost javnog gradskog prijevoza i brzog izlaza iz grada.

Reljefom šireg područja prevladava izuzetno kvalitetan prirodni zeleni ambijent šume i submediteranskog raslinja koje se u nagibu spuštaju od prometnice Rijeka-Kastav prema gradskoj obilaznici i morskoj obalnoj crti. Svoje mjesto u tom zelenilu naći će i dječje igralište za najmlađe stanare, dok će  pješački trg ispred zgrade biti uređen kao ploha za boravak na otvorenom prostoru kako bi stanari svoje slobodno vrijeme mogli provesti u blizini svog doma.

gp_krk (2)

Pogled na jug

Promišljena je zamisao o pravilnoj orijentaciji stambenih prostora prema stranama svijeta na način da se izbjegava nepovoljna sjeverna orijentacija. Na taj način svaki stan ima osiguran pogled prema Riječkom zaljevu.

Svi stanovi imaju duboke loggie, pojedini i prostrane terase, prilagođene mediteranskoj klimi i boravku na otvorenom.

gp_krk (4)

U prizemlju objekta predviđen je prostor za supermarket, specijaliziranu trgovinu na malo i ugostiteljski lokal, dok se na katovima ponavlja kombinacija trosobnih, dvosobnih i jednosobnih stanova. U sklopu zgrade predviđeno je ukupno četiri stana lako prilagodljiva osobama smanjene pokretljivosti. Smješteni su na prvom katu zgrade, što im osigurava neposredan horizontalni evakuacijski izlaz na vanjski prostor u slučaju opasnosti.

gp_krk (5)

Objekt ima i zajedničku podzemnu garažu te svakom stanu, ovisno o njegovoj površini, pripada jedno ili dva parkirna mjesta. U sklopu podzemne garaže svakom stanu je osigurano i dodatno spremište. Stanovi su radijalno raspoređeni oko središnjeg prostora sa stubištem i dizalima, a glavni pješački ulaz u stambene dijelove zgrade nalazi se sa sjeverne strane.

Visoki energetski standard

GP Krk već je poznat po kvaliteti gradnje, te će tako i ovo naselje biti još jedan u nizu uspješnih projekata. Vođeni ekološkom sviješću, posebnim tehnološkim rješenjima i ugradnjom najkvalitetnijih materijala i opreme, GP Krk svojim kupcima dugoročno osigurava visoku kvalitetu stanovanja uz vrlo nisku potrošnju energije i  visoki energetski standard A+.

gp_krk_caffe

Dijelovi pročelja izvode se ostakljenim stijenama. Svi otvori za prirodno osvjetljenje – prozori i klizne stijene izrađuju se od izolacijskog stakla u low-e izvedbi, te će imati ugrađene elemente za zaštitu od sunca (za zatamnjenje). Vrhunska izolacijska svojstva zgrade osigurava i kompaktni fasadni ETICS sustav s mineralnom vunom debljine 15 cm.

GP KRK plavo1

Prvoklasno uređenje

Stanovi će biti opremljeni kvalitetnim keramičkim podnim i zidnim pločicama prve klase, dvoslojnim parketom, prilagođenim potrebama podnog grijanja, te sanitarnom opremom renomiranih proizvođača. Najmanja svijetla visina stanova iznosi 2,67 m. Vrhunska stolarija te aluminijske rolete na daljinsko upravljanje dio su standardne opreme svakog stana.

Grijanje stanova omogućeno je plinskim podnim centralnim etažnim grijanjem s mogućnošću temperiranja svake sobe zasebno, a hlađenje je osigurano putem klima uređaja.

gp_krk_shopping

Na posljednjem katu zgrade smještena je plinska kotlovnica za opskrbu zgrade toplinskom energijom, iz koje se razvodi topla voda po zgradi. Za centralno smještene prostorije - kupaonice, wc, kuhinje i sl. -  koje nemaju  fasadne otvore, predviđena je ventilacija putem ventilacijskih kanala za svaku prostoriju zasebno.

gp_krk (3)

Elektroinstalacija jake i slabe struje kojom je opremljen svaki stan sastoji se od instalacija jake struje, telefonske instalacije i RTV instalacije. Građevina je opremljena zajedničkim antenskim sustavom za prijem TV i radio programa.

Više informacija o objektu potražite na:

www.seemar.eu
prodaja@seemar.eu
i besplatnom telefonu: 0800-654-500

LOGO_SEEMAR

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.