Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1
Sutra: 8° 8° 1
14. prosinca 2019.
ZAKS

Modni luksuz vječnog sjaja

Modni luksuz vječnog sjaja
Modni luksuz vječnog sjaja
Autor:
Objavljeno: 22. siječanj 2019. u 11:51 2019-01-22T11:51:04+01:00

Nova briljantna kolekcija iz zlatarnica Zaks

Iako su blagdani tek završili najljepše vrijeme tek dolazi jer siječanj je mjesec optimizma, promjena i otvaranja novih poglavlja. Bilo da je riječ o novim poslovnim izazovima ili ljubavnim pothvatima jedno je sigurno: važne trenutke najbolje je obilježiti trajno, uspomenama koje nećeizblijediti i kada vrijeme odmakne. Za sve veću, globalnu popularnost dijamanata zaslužna je upravo potražnja za predmetima trajne vrijednosti nosivim u svim prilikama, kao simbola vječne ljubavi i uspjeha.

'Tradicionalno rezervirani samo za velebne i raskošne prilike, zlatni modni dodaci ukrašeni dijamantima sve češće nalaze svoj put u svakodnevice mnogih. Kako svojom svestranošću lako uveličavaju modne kombinacije iz godine u godinu bilježimo sve veći interes za njima', objasnili su u zlatarnicama Zaks.

2

Zlatne narukvice s dijamantima

1

Zlatne ogrlice s cirkonima

Da je drago kamenje postalo nosivije nego ikada prije, najbolje se može vidjeti u novoj kolekciji zlatarnica Zaks. Osim toga, ovaj modni luksuz vječnog sjaja danas je dostupniji nego ikada prije pa iskoristite zimsko sniženje i nabavite svoj dragocjeni kamen na popustu od 25 posto. Više o novoj kolekciji pogledajte u videu na linku https://youtu.be/FVC_zfWjVKU , a dodatne informacija potražite na www.zaks.hr

3

Zlatno prstenje

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.