Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
14. prosinca 2019.
Promo

Karlovačko traži najbolje kvartovske kafiće!

Karlovačko traži najbolje kvartovske kafiće!
Karlovačko traži najbolje kvartovske kafiće!
Autor:
Objavljeno: 16. listopad 2013. u 8:00 2013-10-16T08:00:00+02:00

Pri odabiru najboljih kvartovskih kafića, odlučujuća uloga stavlja se u ruke ljubitelja Karlovačkog. Naime, svi su pozvani da zaključno do 28. listopada 2013. daju svoj glas omiljenom kvartovskom kafiću

Karlovačko kreće u veliku potragu na najboljim kvartovskim kafićima diljem Hrvatske. U gradovima: Karlovac, Zagreb, Split, Zadar i Rijeka, Karlovačko u suradnji s najslušanijim lokalnim radio postajama, bira najbolje kvartovske kafiće.

Karlovačko i na ovaj način želi podsjetiti na važnost druženja i prijateljstva. Još početkom godine proveli smo istraživanje koje je pokazalo da iako su Hrvati druželjubiv narod, uglavnom imaju sve manje vremena za opuštene trenutke uživanja u društvu prijatelja. Inspirirani time, odlučili smo da naša misija u 2013.-oj bude poticati druženje i prijateljstvo a misao vodilja: ništa ne može razdvojiti prijatelje i Karlovačko!

U tom kontekstu, pokrenut je i natječaj za najbolje kvartovske kafiće koji su izvorno mjesto pravog druženja.

Pri odabiru najboljih kvartovskih kafića, odlučujuća uloga stavlja se u ruke ljubitelja Karlovačkog. Naime, svi su pozvani da zaključno do 28. listopada 2013. daju svoj glas omiljenom kvartovskom kafiću. Glasati se može putem web stranica lokalnih radio postaja ili pak putem službene Facebook stranice Karlovačkog na kojoj su objavljeni svi kvartovi i kafići za koje je moguće glasovati.

Za titulu najboljih kvartovskih kafića bori se u oko 300 kafića u 5 gradova. Nakon 28.listopada glasovi na web stranicama lokalnim radija i službenoj Facebook stranici Karlovačkog se zbrajaju i proglašavamo najbolje od najboljih po kvartovima.

Pobjednički kafići osvajaju poseban Karlovačko party. To znači vrhunsku zabavu uz svirku uživo, atraktivne Karlovačko hostese, nagrade i omiljeno Karlovačko pivo!

Svi detalji aktivnosti, uključujući listu kafića za koje je moguće glasovati, dostupni su na službenoj Facebook stranici Karlovačkog www.facebook.com/idemonakarlovacko

I zapamtite: uživajte u Karlovačkom odgovorno!

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.