Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 26
Sutra: 11° 11° 26
28. siječnja 2020.
Nagradna igra

Mama Marica donijela sreću i lijepi Hyundai i10

Foto S. Drechsler
Foto S. Drechsler
Autor:
Objavljeno: 28. listopad 2017. u 10:04 2017-10-28T10:04:08+02:00

Osjećam se super! Srećom, mama uvijek igra nagradnu igru Novog lista i kupone šalje na moje ime. Sve pohvale mami i neka nastavi igrati nagradnu igru, kazao je dobitnik Marin Katić

RIJEKA Jučerašnji dan bio je sretan za obitelj Katić iz Rijeke. Naime, u jutarnjim satima u Tower Centru održano je izvlačenje nagradne igre Novog lista čija je glavna nagrada bila automobil Hyundai i10 tvrtke Afro d.o.o. Sretni dobitnik je Marin Katić. Izvlačenju bogate nagrade Novog lista, automobila Hyundai i10 nazočila je komisija u sastavu: promocija Novog lista i predsjednik komisije Ana Furlan, predstavnica Tower Centra Ana Karuza i djelatnik transporta Novog lista Saša Meseldžić, te javnobilježnički prisjednik Nada Jovanić.

Glavna nagrada otišla je u ruke Marina Katića, zaposlenika 3. maja, Ede Jardasa 38, a sreću mu je donio prodajni savjetnik autokuće Afro d.o.o. Filip Bolanča, koji je s puno entuzijazma »zaronio« u Hyundai i10 u kojem su bile pohranjene omotnice pristigle na našu nagradnu igru, a koje su morale sadržavati 14 prikupljenih kupona. Nakon što je izvučena omotnica sretnog dobitnika komisija je provjerila podatke i prebrojala pristigle kupone, a potom je predsjednica komisije Ana Furlan nazvala dobitnika i priopćila mu sretnu vijest.

U popodnevnim smo satima posjetili dobitnika glavne nagrade Novog lista u njegovom domu. Na vratima nas je dočekala njegova mama Marica a potom i sretni dobitnik.

Oduvijek u igri

»Kao da sam znala. Novi list čitam oduvijek, od kad znam za sebe i uvijek igramo nagradnu igru, dakle dugi niz godina, no ovo je prvi put da smo nešto dobili. Presretna sam! Ne mogu vam reći koliko sam sretna što mi je sin dobio auto!« izrekla je u jednom dahu gospođa Marica.

– Kad me vaša kolegica nazvala i kazala mi sretnu vijest nisam mogla vjerovati. Još i sada zapravo ne vjerujem da mi je sin dobio auto – rekla nam je gospođa Katić koja nije skrivala uzbuđenje zbog nagrade. Na to se nadovezao sretni dobitnik, njezin sin Marin koji nam je priznao kako je u prvi mah kad ga je nazvala kolegica Furlan i rekla mu sretnu vijest pomislio kako se neko šali s njim, te da je kasnije ipak povjerovao.

– Osjećam se super! Srećom, mama uvijek igra nagradnu igru Novog lista i kupone šalje na moje ime. Sve pohvale mami i neka nastavi igrati nagradnu igru kazao je Marin .

– Nisam mogla vjerovati. Suprug kupuje Novi list a neki put i ja. No ja skupljam kupone i šaljem ih. U četvrtak navečer nešto prije sedam sati odnijela sam ih u Novi list. Nije mi se dalo silaziti u grad, ali sam pomislila već kad sam ih skupila odnijet ću ih i tako sam ih odnijela. I eto posrećilo mi se, kazala je gospođa Marica.

Ovom prigodom prodajni savjetnik autokuće Afro d.o.o. Filip Bolanča rekao nam je kako mu je izvlačiti omotnicu s dobitnikom glavne nagrade Novog lista, automobila Hyundai i10 tvrtke Afro d.o.o bilo vrlo uzbuđujuće, ali je predstavljalo i veliku odgovornost istovremeno, dok nam je zamjenik direktorice Tower Centra Saša Brusić istaknuo kako je ovo lijepi trenutak koji obogaćuje program centra te jedan u nizu brojnih uspješnih zajedničkih projekata Tower Centra i Novog lista.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze