Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
20. listopada 2019.
Knjiga za na plažu

"Godina u kojoj sam te upoznala" novi hit Cecelije Ahern

S naslovnice
S naslovnice
Autor:
Objavljeno: 21. srpanj 2015. u 12:13 2015-07-21T12:13:32+02:00

Cecelia Ahern autorica je bestselera koji su prevedeni na više od 45 jezika, a knjige su joj prodane u više od 25 milijuna primjeraka. Prema romanima "P. S. Volim te" i "Na kraju duge" snimljeni su i hit-filmovi

Novi hit Cecelije Ahern, roman "Godina u kojoj sam te upoznala" već je nagrađen kao najbolji popularni irski roman godine. 

Kad je Jasmine izgubila posao, činilo joj se kao da je izgubila — sve. Njezin se život vrtio oko posla i voljene sestre Heather. Odjednom njezina kuća i vrt koji je jedva uočavala te susjedi, koje tek treba upoznati, postaju njezin svijet. Jer otkaz je tek početak za Jasmine. 

U godini koja je pred njom, ona uči o sebi i drugim ljudima više no što je ikad sanjala da hoće. 

Ponekad se prijateljstva sklapaju na najmanje očekivanim mjestima. 

"Godina u kojoj sam te upoznala" topla je, ljupka, inspirativna, nadasve romantična i pozitivna priča iznimno talentirane autorice kojoj svaki objavljeni roman dospije na vrhove top-ljestvica diljem svijeta.

Cecelia Ahern autorica je bestselera koji su prevedeni na više od 45 jezika, a knjige su joj prodane u više od 25 milijuna primjeraka. Prema romanima "P. S. Volim te" i "Na kraju duge" snimljeni su i hit-filmovi.

Godina u kojoj sam te upoznala (Cecelia Ahern)

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.