Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 21° 1
Sutra: 21° 21° 1
23. listopada 2019.
King`s Landings

Reklama za domaći turizam iz inozemstva: Pogodite kraj "Igre prijestolja" i osvojite luksuznu turu po Hrvatskoj

Foto HBO
Foto HBO
Autor:
Objavljeno: 20. travanj 2019. u 8:23 2019-04-20T08:23:30+02:00

Agencija je napravila odličnu reklamu, objavivši nagradni natječaj u kojem pobjednik osvaja put na jug Hrvatske. 

„Mislite li da možete pogoditi završetak serije 'Igra prijestolja'? Ako možete, imate šansu osvojiti luksuznu turu po Hrvatskoj“, stoji na mrežnoj stranici agencije „Unforgettable Croatia“.

Iako se na prvi pogled čini da je Hrvatska prepoznala planetarnu popularnost mega serije koja može doprinijeti domaćem turizmu, iz Turističke zajednice Dubrovnika poručuju da „nemaju saznanja o spomenutom natječaju“.

Iz „Unforgettable Croatia“ kažu da predstavljaju jednu od najluksuznijih agencija za putovanja u Hrvatsku. Njihov glavni ured je u Londonu, a ostali uredi se nalaze u San Franciscu, Melbourneu, ali i Splitu.

„Hrvatska je odigrala ključnu ulogu u produkciji 'Igre prijestolja', pružila je dom nekima od najznačajnijih pozadina u seriji, uključujući 'Kraljev grudobran', 'Oarth', 'Braavos' i 'Riverlands'“, stoji u opisu natječaja.

Pobjednik nagradne igre osvojit će sedmodnevnu luksuznu i privatnu turneju kroz Hrvatsku za dvoje ljudi. Turneja će uključivati prolazak kroz Split i Dubrovnik, kao i posjet navedenim lokacijama snimanja.

Unforgettable Croatia“ navodi da će pobjednik natječaja osvojiti tri dana u Splitu te četiri u Dubrovniku. Posjete turističkim lokacijama će voditi „stručni vodič koji priča engleski jezik“, a svi prijevozi će biti privatni.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.