Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1n
Sutra: 3° 3° 1n
21. siječnja 2020.

Prostitutka otkrila bizarne zahtjeve klijenata: ˝Tražio me da se seksam s ćoškom stola˝

Foto iStock
Foto iStock
Autor:
Objavljeno: 9. travanj 2019. u 7:47 2019-04-09T07:47:25+02:00

Čini se da se misionarskoj pozi u seksu, kao i prisustvovanju na misi, smanjuje popularnost, a ljudi postaju sve više pustolovniji u krevetu, pa i bizarniji.

Dalo bi se tako zaključiti prema riječima prostitutki u Cambridgeu u Velikoj Britaniji.

Govoreći za Cambridge News, jedna prostitutka pod imenom Jessy otkrila je u detalje o nekim zahtjevima koje dobiva.

Bizarni zahtjevi

"Dobivam puno uobičajenih zahtjeva kao što je GFE (iskustvo djevojke) koje jednostavno igraju fantaziju o partneru koji je otvoren prema seksu.˝

"Mnogo je muškaraca koji uopće ne žele seks i žele razgovarati. Znam da je to klišej, ali je istina. Oni samo žele žensku osobu s kojom mogu slobodno razgovarati, a da ih se ne osuđuje zbog njihovih razmišljanja.˝

"Najnoviji zahtjev koji mi pada na pamet je čovjek koji je htio da se povučem u automobil pored njegovog kombija, a onda ga izbacim i samo ga udarim nogama između nogu i odvezem se. Bio je voljan platiti mi 80 eura. za to.˝

"Onda je tu čovjek, vrlo lijep stariji čovjek, koji me želi kontrolirati poput lutke ili robota. Oblači me seksi odjećom i koristi se igračka za daljinsko upravljanje kako bi se pretvarao da me kontrolira."

"Zamolit će me da se seksam s kutom stola ili drugim stvarima dok simuliram seks na podu i druge stvari koje uključuju poniženje u koje se neću upuštati."

Neki od drugih zahtjeva uključivali su fantazije o silovanju, od njih se tražilo da se ponašaju kao netko iz obitelji ili da se oblače kao beba.

Moderno ropstvo

Trgovina seksom privlači kriminalce koji žele iskoristiti ranjive žene.

Policija u Cambridgeshireu radi na spašavanju žrtava organiziranih bandi, a u rujnu je udarila protiv suvremenog ropstva.

Spašeno je devet žena i četiri su osobe uhićene nakon što je policija otkrila moguću eksploataciju seksualnih radnika u Cambridgeshireu.

Nacionalna agencija za kriminal (NCA) prošle je godine otkrila dokaze o navodnom modernom ropstvu na području Cambridgea.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.