Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1n
Sutra: 7° 7° 1n
27. siječnja 2020.
Houseplant

Omiljeni komičar lansirao vlastitu kanabis kompaniju na oduševljenje obožavatelja

FOTO/Wikimedia Commons
FOTO/Wikimedia Commons
Autor:
Objavljeno: 29. ožujak 2019. u 16:45 2019-03-29T16:45:26+01:00

Glumac je naveliko poznat po ulogama u kojima portretira ˝napušene˝ likove. 

Kanadski glumac, komičar i producent Seth Rogen se udružio sa scenaristom Evanom Goldbergom i kompanijom Canopy Growth Corp, te uskoro lansira vlastitu kanabis kompaniju. Nazvana "Houseplant" kompanija će biti smještena u Torontu, doznajemo s LADbiblea.

Glumac je zahvalio prijateljima i suradnicima na podršci. "Radili smo na ovome vrlo tiho proteklih godina, a kada vidim da je sve sjelo na svoje mjesto, to je zaista kao ostvarenje sna. Ne možemo biti strastveniji prema kompaniji nego što već jesmo i posvećujemo se da sve napravimo kako treba. Vrlo nam je važno da se kanabis tretira s poštovanjem kojeg zaslužuje. Kakvo vrijeme!" stoji u njegovoj izjavi. 

Tvrtka je investirala novčana sredstva kojima će osigurati zgrade, stručnjake i infrastrukturu za uzgoj kanabisa. Predsjednik tvrtke "Canopy" koja ima 25% dionica u kompaniji "Houseplant", Mark Zekulin izjavio je da su impresionirani tvrtkom. "Upoznajemo tim iz "Houseplanta" već neko vrijeme i nastavljamo biti impresionirani njihovim razumijevanjem konzumenata kanabisa, njihove posvećenosti detaljima i naporom koji ulažu prema viziji", prenosi LADbible

Rogen je sretnu vijest objavio i na svom Twitter profilu: "Nakon pet godina napornog rada, zadovoljstvo mi je predstaviti vam moju kanabis kompaniju, Housplant. Hvala vam." Njegovi su obožavatelji naprosto oduševljeni pa ne manjka pozitivnih komentara, a jedan je obožavatelj pitao: "Mogu li dobiti uzorak proizvoda? Obećajem da ću napisati značajnu i iskrenu kritiku."

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu