Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
12. studenoga 2019.
Sve za dobru fotku

Nema vas tko fotografirati na putovanju? Iznajmite sebi privatnog - Instagram dečka

Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com
Autor:
Objavljeno: 1. veljača 2019. u 8:09 2019-02-01T08:09:26+01:00

Jedna turistička agencija iz Rima nedavno je u svoju ponudu uvrstila mogućnost obilaska grada s lažnim dečkom, a sve u svrhu hvaljenja na Instagramu, piše Insider.

Turu namijenjenu isključivo ženama ˝Insta Boyfriend Rome Private Tour˝ kreirala je putnička agencija ´Roma Experience´, koja je uz uobičajene ture razgledavanja Rima, Vatikana i okolice, u ponudu dodala i obilazak s ˝Instagram dečkom˝.

Lažni dečko sa ženama provodi tri sata i za to vrijeme ih neumorno i bez negodovanja fotografira u svim mogućim pozama ispred živopisnih znamenitosti ‘vječnog grada’ kako bi iskusile kako je to biti model na jedan dan.

Riječ je o profesionalnim fotografima uz koje se dobiva i privatni automobil, a poslije obilaska se biraju najbolje fotografije spremne za objavu.

- Znamo da su društveni mediji postali izuzetno utjecajni čimbenik za putnike, rekao je Davide Bolognesi, marketing menadžer putničke agencije.

- Ljudi danas doživljavaju svijet putem kamere i fotografija, što nije nužno loša stvar, jer kako kaže stara izreka - slika govori tisuću riječi. Važno je za nas držati korak s neprekidno razvijajućim željama naših putnika, a kako fotografije visoke kvalitete postaju sve važniji čimbenik za putnike, želimo osigurati da to možemo pružiti, rekao je Bolognesi.

Privatni obilazak košta 735 eura i uključuje najpoznatije spomenike Rima, kao što su Koloseum, Sikstinska kapela i Vatikan, a za Instagram dečka se mora platiti 350 eura više.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.