Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 6
Sutra: 12° 12° 6
12. studenoga 2019.
Skupo skijanje

Liječnik tuži Gwyneth Paltrow za 3 milijuna dolara: "Skijala je izvan svake kontrole!"

Photo/Wikimmedia
Photo/Wikimmedia
Autor:
Objavljeno: 1. veljača 2019. u 8:11 2019-02-01T08:11:31+01:00

Gwyneth Paltrow bi se mogla naći na sudu nakon što je liječnik podnio tužbu o incidentu na skijalištu.

Glumica Gwyneth Paltrow je 2016. godine pohađala satove skijanja na skijalištu Deer Valley, u američkoj državi Utah. S instruktorom, Ericom Christiansenom, nalazila se na početničkoj "zelenoj" stazi, kada je izgubila kontrolu na skijama i srušila doktora Terryja Sandersona.

Sanderson tvrdi da je Paltrow tog dana skijala "izvan kontrole" te ga srušila s leđa.

Pad je uzrokovao "nesvjesticu, ozlijedu na mozgu, četiri slomljena rebra i ostale ozbiljne ozlijede", prenosi Telegraph. Dr. Sanderson je podigao tužbu kojim traži 3.1 milijun dolara odštete od Paltrow, jer tvrdi da je glumica nakon incidenta jednostavno nastavila skijati, ostavljajući ga u snijegu i s ozljedama. U tužbi se spominje i ime njezinog skijaškog instruktora, za kojeg Sanderson kaže da nije vidio sudar skijaša, ali ga je "lažno optužio da je sam izazvao nesreću te nije pozvao pomoć, što je bio dužan učiniti". Sanderson tvrdi i da je Paltrow skijala prebrzo i da je bila "smetena". 

Paltrow je 2015. godine izjavila da je ponovno otkrila ljubav prema skijanju, nakon što je skijala kao dijete. Objavila je fotografiju na Instagramu uz natpis "20 godina kasnije i još uvijek sam dobra". Njezin je glasnogovornik povodom tužbe izjavio: "Tužba nema pravnu osnovu. Svatko tko pročita činjenice će to i sam shvatiti", prenosi Telegraph.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.