Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 1
Sutra: 13° 13° 1
16. prosinca 2019.
Strašno

Dječačić u vrtić donio vrećicu heroina zbog kojeg se "osjeća kao Spider-Man": Policija imala što vidjeti u njegovu domu

FOTO/Flickr
FOTO/Flickr
Autor:
Objavljeno: 19. studeni 2019. u 8:11 2019-11-19T08:11:00+01:00

Učiteljica je odmah obavijestila ravnatelja koji je kontaktirao policiju.

Dječak star pet godina u vrtić je donio vrećicu heroina rekavši da se zbog "tog praha" osjeća kao Spider-Man, prenosi LADBible. Incident se dogodio prošlog tjedna u Osnovnoj školi Lawrence, u gradiću Holyoke (Massachusetts).

Učiteljica je odmah obavijestila ravnatelja koji je kontaktirao policiju. Poručnik Jim Albert izjavljuje da je dječak pokazao vrećicu učiteljici i kazao da se zbog nje osjeća kao popularni Marvelov superjunak. Dijete je odvedeno u bolnicu, ali policija vjeruje da zapravo nikada nije konzumirao zabranjenu supstancu.

Policija je zatim otišla u dječakov dom gdje su našli njegova oca, Bennyja Garciu. Muškarac je na posjedu navodno imao 40 vrećica kokaina i 70 vrećica heroina.

Poručnik Albert objašnjava da je već ranije bio izdan nalog za uhićenjem Garcie zbog optužbi povezanih s narkoticima. Zbog incidenta u školi, lista optužbi će se i povećati.

U domu je bila i beba koju je zajedno s dječakom preuzela Socijalna skrb. Garcia će ostati u pritvoru do saslušanja idućeg tjedna, kada će se odlučivati o jamčevini. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.