Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1
Sutra: 9° 9° 1
4. travnja 2020.
Bez panike

Ostali ste bez piva? The Garden Brewery će vam je besplatno dostaviti diljem Hrvatske

FOTO/iStock
FOTO/iStock
Autor:
Objavljeno: 25. ožujak 2020. u 15:42 2020-03-25T15:42:40+01:00

U želji da se svi bolje povežemo, pokrenuli su i newsletter Beer News.

U doba izolacije trudimo se što manje ići u trgovinu te radimo potrebne zalihe namirnica u svojem domu. Sve nekako traje duže, ali pivo se relativno brzo ispije. I što onda? Opet u trgovinu? Vašim mukama je stigao kraj - The Garden Brewery nudi besplatnu dostavu piva diljem Hrvatske preko svog webshopa

U roku od jednog do dva dana (ovisno o mjestu vašeg prebivališta/boravišta) od podnošenja narudžbe na vaša vrata stiže paket piva! Ova vijest je mnogobrojnim pivoljupcima izmamila osmijeh na lice.

Na njihovoj internetskoj trgovini možete pronaći svježe limenke piva, a dodali su i mješovite kutije, poput Core Selectiona i Sour Selectiona, uz obnovljene  zalihe favorita poput Milkshake IPA i Pale Ale.

U želji da se svi bolje povežemo, pokrenuli su i newsletter Beer News. Tako ćete čuti za sve njihove predstojeće virtualne premijere piva, a dobivate ujedno i kod za 15% popusta koji možete koristiti putem interneta. 

Ovim načinom ne samo da nikad nećete ostati bez svojih pivskih zaliha nego podržavate i rad hrvatske tvrtke, a podrška u ovo doba znači i opstanak. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.