Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 1n
Sutra: 6° 6° 1n
29. siječnja 2020.
U subotu

Od Matulja do Čavala: Na Oldtimer rally stiže 45 vozila

Foto S. Gašpert
Foto S. Gašpert
Autor:
Objavljeno: 27. rujan 2018. u 21:51 2018-09-27T21:51:22+02:00

RIJEKA Oldtimer klub Rijeka organizira u subotu, 29. rujna, tradicionalni, jubilarni 10. Primorski susret – Oldtimer auto-moto rally 2018. za oldtimer automobile i motocikle, najavili su na konferenciji za novinare predstavnici organizatora koji i ove godine očekuju sudjelovanje trideset automobila i 15 motocikala iz Hrvatske te Italije i Slovenije.
– Riječ je o susretu koji nije natjecateljskog, nego promotivnog karaktera.

Želja nam je da ovim susretom naše prijatelje koji nisu iz ovih krajeva upoznamo s ljepotama našega kraja. Tako je ovaj rally izrazito domaćeg, odnosno lokalnog karaktera, a predstavlja zatvaranje sezone rallyja, kazao je Mišo Rukavina, predsjednik Oldtimer kluba Rijeka, koji ove godine slavi 22. obljetnicu rada, a osim motora i auta, Klub ima i vrijedna stara plovila.
Susret započinje startom u 10 sati u Matuljima, a potom kolona kreće prema Opatiji, Rupi, Klani, Marišćini te Čavlima, gdje je cilj, a gdje se automobili i motocikli očekuju oko 17.30 sati. U svakom od navedenih mjesta kolona vozila zaustavit će se tridesetak minuta te će vozila moći razgledati zainteresirana publika.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze