Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
24. siječnja 2020.
Vladimir Mozetič u SAD-u

O zdravstvenom turizmu u Hrvatskoj na konferenciji u Clevlendu

Foto Kabinet Župana
Foto Kabinet Župana
Autor:
Objavljeno: 21. rujan 2019. u 14:40 2019-09-21T14:40:21+02:00

Radi se o susretu američkih i hrvatskih stručnjaka iz područja zdravstva i zdravsvenog turizma. Prilika je to za direktnu promociju Primorsko-goranske županije kao regije zdravstvenog turizma s naglaskom na promociji županijskih institucija koje su nezaobilazan dio ove vrste turističke  ponude, od thalassotherapija u Opatiji i Crikvenici do Lječilišta Veli Lošinj

Predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Primorsko-goranske županije i ravnatelj Doma zdravlja Vladimir Mozetič na poziv američkih kolega sudjeluje na 4.Konferenciji ACAP-a u Clevelandu.

Radi se o susretu američkih i hrvatskih stručnjaka iz područja zdravstva i zdravsvenog turizma. Prilika je to za direktnu promociju Primorsko-goranske županije kao regije zdravstvenog turizma s naglaskom na promociji županijskih institucija koje su nezaobilazan dio ove vrste turističke  ponude, od thalassotherapija u Opatiji i Crikvenici do Lječilišta Veli Lošinj.

Predstavljene su i aktivnosti Klastera zdravstvenog turizma, ali i Kvarner kao turistička regija s brojnim sadržajima usmjerenima na aktivan i zdrav odmor.

Konferencija ACAP-a u Clevelandu / Foto Kabinet Župana

 

Prvi dan konferencije održan je panel o mogućnostima zdravstvenog turizma u Hrvatskoj na kojoj su, uz Mozetiča sudjelovali Ognjen Bagatin, Mate Car, Marcel Medak, Marinko Rade i i Jeana Havidich, u suradnji s partnerima iz SAD.

U nastavku konferencije planirana je poslovna radionica s konkretnim projektima. Predstavnici Hrvatske na ovoj konferenciji posjetili su kliniku u Clevelandu i sastali se s njezinim direktorom prof. Tomislavom Mihaljevićem. Na tom je sastanku bilo riječi o mogućnostima suradnje u zdravstvenom sektoru.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.