Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 26
Sutra: 10° 10° 26
18. studenoga 2019.
Počast dvojici Riječana

Mural za Mitra i Maga, prerano otišle članove Armade, otkriva se u subotu u Rijeci

Foto NK Rijeka
Foto NK Rijeka
Autor:
Objavljeno: 10. kolovoz 2018. u 20:12 2018-08-10T20:12:00+02:00

Damir Mitrović "Mitar" i Goran Damjanović "Mago" dvojica su Riječana koji su dali veliki obol u stvaranju navijačke grupe »Armada«. Zasigurno bi još mnogo dali Rijeci da nisu dali svoj život tijekom Domovinskog rata

RIJEKA Mural u čast dvojice prerano otišlih članova Armade – Damira Mitrovića »Mitra« i Gorana Damjanovića »Magarca« bit će službeno predstavljen i svečano otvoren u subotu u 20 sati na križanju Vukovarske ulice i Ulice Emilija Randića.

Dvoje je to Riječana koji su dali veliki obol u stvaranju navijačke grupe »Armada«. Zasigurno bi još mnogo dali Rijeci da nisu dali svoj život tijekom Domovinskog rata.

– Armada mu je bila i otac i mati, rekla je majka Gorana Damjanovića, Gordana.

Gordana Damjanović, zajedno s ostalim članovima dviju obitelji, prisustvovat će otvaranju murala. Ondje će biti i Mitrova kći Kristina, koja je imala jedva oko godinu dana, kada je njen otac poginuo u obrani Hrvatske.

Za izradu murala najviše su zaslužni članovi Armade, koji ne žele da se ikad zaborave imena mladića koji su toliko dali Rijeci, ali i Hrvatskoj. Širu priču o Damiru Mitroviću i Goranu Damjanoviću donosi službeni web http://www.nk-rijeka.hr/vijest/veterani-kojima-dugujemo-armadu-mitar-i-mago-zauvijek-medu-svojima/.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.