Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1n
Sutra: 4° 4° 1n
23. siječnja 2020.
Team Silber Race 5

foto Extreme Enduro u Otočcu: Aleks Tomišić slavio u utrci za pamćenje

Niti povremeno jaka kiša nije omela natjecatelje u ovoj vrlo teškoj utrci
Niti povremeno jaka kiša nije omela natjecatelje u ovoj vrlo teškoj utrci
Autor:
Objavljeno: 20. svibanj 2019. u 14:58 2019-05-20T14:58:41+02:00

OTOČAC Nakon dva dana održavanja jučer je „Extreme Enduro“ Prvenstvo Hrvatske. Utrke koje je organizirao Hrvatski moto klub Otočac imala je službeni naziv „Team Silber Race 5“ i ove godine je nastupilo ukupno 157 učesnika.  U subotu se vozio “prolog” koji je odredio startne pozicije glavne utrke koja se vozila u nedjelju na zahtjevnoj i blatnjavoj stazi u okolici Otočca duljine 50 km.

U najtežoj kategoriji za Prvenstvo Hrvatske u Klasi Gold najbolji je bio , drugo mjesto pripalo je Mirjanu Rabaru, a treće Borni Lolić. U klasi Silver slavio je Ranko Kesić, srebro je pripalo Danijelu Kolesariću, dok se broncom okitio Dino Miškić. Klasa Veterani pripala je Robertu Vozili, drugi je bio Antonio Đurak, a treći Tomislav Marić.

Klasa Bronze bila je znaku lokalnih enduro-snaga jer je prvo mjesto osvojio Cvitković Antonio, drugo mjesto njegovom kolegi iz kluba Ivanu Kotvici, a treće Marinu Rupiću.

Niti povremeno jaka kiša nije omela natjecatelje u ovoj vrlo teškoj utrci gdje se blatnjava staza i mnošto zapreka smatraju dobro dolšlim detaljima. Jedino se loše vrijeme odrazilo na broj posjetitelja, ali su se oni najuporniji ipak naguravali uz dijelove staze i na cilju.

Enduro Otočac (15)

Enduro Otočac (16)

Enduro Otočac (23) (1)

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.