Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 6
Sutra: 9° 9° 6
18. siječnja 2020.
Skromna proslava

45 senjskih maturanata pjevalo, plesalo bez brašna i polijevanja

Snimila Dorotea PRPIĆ
Snimila Dorotea PRPIĆ
Autor:
Objavljeno: 22. svibanj 2019. u 16:58 2019-05-22T16:58:40+02:00

Na žutim se majicama moglo pročitati deset Ritterovih zapovjedi, na crnima su poručili da gore generacije od njihove nema, a crvene majice poručuju da će ako bog da zdravlja otići na bolovanje i donijet ispričnicu

SENJ Polaznici završnih razreda Srednje škole Pavla Rittera Vitezovića Senj obilježili su završetak srednjoškoskog obrazovanja. Proslava je bila skromna, bez brašna, polijevanja, bez povorke po gradu.

Da slave završetak srednje škole ukazivala je tek muzika sa razglasa ispred škole, a oni su ispred i u holu škole pjevali, plesali, šalili se….i  zabavljali na svoj način.

Kraj obrazovanja u senjskoj Srednjoj školi proslavilo je ukupno 45 maturanata, polaznika gimnazije, te programa elektrotehnike i turističkog programa,  razlikovali su se bojom majica , žutom, crnom i crvenom, a svaki od pojedinih obrazovnih programa na majice je ispisao poruke.

Tako se je na žutim majicama moglo pročitati deset Ritterovih zapovjedi, na crnima su poručili da gore generacije od njihove nema, a crvene majice poručuju da će ako bog da zdravlja otići na bolovanje i donijet ispričnicu.

Današnji dan nije označio i kraj školskim brigama, tijekom lipnja očekuju ih matura i završni ispiti, ali se maturanti time nisu zamarali , trebalo je „udrit brigu na veselje“  što su i učili.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.