Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
26. siječnja 2020.
Zanimljive večeri

Što se sve ovog vikenda događa na Bečkom tjednu u Opatiji?

Ilustracija / Foto Marin Aničić
Ilustracija / Foto Marin Aničić
Autor:
Objavljeno: 19. rujan 2019. u 14:45 2019-09-19T14:45:28+02:00

U sklopu manifestacije „Bečki tjedan u Opatiji“, u petak 20. rujna s početkom u 18 sati na terasi Remisens Premium Hotela Kvarner održava se zanimljiva večer u kojoj svi posjetitelji mogu degustirati bečka vina uz svečani koncert Hoch-und Deutschmeister k.u.k. Wiener Regimentskapelle IR4.

Nakon koncerta, na istom mjestu održava se i tradicionalna humanitarna modna revija u organizaciji Lions kluba Opatija. Važno je napomenuti kako je sav prihod koji će se prikupiti na modnoj reviji namijenjen nabavci automatskog vanjskog defibrilatora (AED uređaja).

U subotu 21. rujna s početkom u 12 sati koncert ponovno održava Hoch-und Deutschmeister k.u.k. Wiener Regimentskapelle IR4, no ovoga puta u Parku Angiolina ispred Švicarske kuće u kojoj se također može pogledati izložba Mónike Czédly „Modni ormar carice Sisi“.

Kulminacija bečkog tjedna je u subotu 21. rujna svečanim Bečkim balom koji se po 12. put održava u Kristalnoj dvorani Remisens Premium Hotela Kvarner. Otvorenje bala zakazano je za 20:30 sati uz nastup plesne škole 'Tanzkomitee' i orkestra 'Original Wiener Strauss Capelle'.

Za vrijeme trajanja manifestacije, do 22. rujna, kavane hotela Remisens Premium Hotel Kvarner i Remisens Premium Hotel Palace Bellevue nude posebnu ponudu bečkih slastica.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu