Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 15° 1
Sutra: 15° 15° 1
16. studenoga 2019.
Investitori započeli radove

foto U Rovinju niče swingerski beach bar? Bageri pripremaju teren, izrađuju se ležaljke za parove

Snimio Aldo POKRAJAC
Snimio Aldo POKRAJAC
Autor:
Objavljeno: 19. lipanj 2013. u 12:27 2013-06-19T12:27:00+02:00

U uvali smo na dvije parcele od pet tisuća kvadrata, koje su od jedne rovinjske obitelji kupili ili iznajmili ruski investitori, zatekli bagere i građevinare

Ono što je donedavno sličilo novinarskoj patki uskoro će, po svemu sudeći, postati stvarnost. U uvali između brda Monsena u Rovinju, gdje je smješteno visokokategorizirano turističko naselje Amarin, i zaštićene Punte Križa sa stjenovitim plažama, niču objekti koji bi trebali nadopuniti ponudu nečega što se na brojnim internetskim stranicama reklamira kao legalni swingerski raj, koji će raditi "danju i noću".

 Već se navode i cijene za iznajmljivanje ležaljki za plažu - 20 do 45 eura.

U uvali smo na dvije parcele od pet tisuća kvadrata, koje su od jedne rovinjske obitelji kupili ili iznajmili ruski investitori, zatekli bagere i građevinare.

Put do uvale je zatvoren, ali se s mora može vidjeti da se na ranije betoniranim postolju diže montažni objekt, beach bar. Uz to, uređuju se terase, nasipava i uređuje okoliš.

Budući da je riječ o prostoru preko kojeg prolazi ne samo poljski put, već i šetnica uz more, o tome su nas obavijestili brojni građani, posebno oni čije su parcele u neposrednoj blizini. Jedan od njih je mobitelom snimio betonirane temelje.

Drugi nam je rekao da se za budući swingerski raj u Rovinju izrađuju ležaljke za parove, s baldahinima, nešto poput onoga što smo vidjeli u seriji o Sulejmanu Veličanstvenom.

To je, kažu naši izvori, uz posrednu promidžbu - samo za odrasle (Adults only), ključan dokaz da će se uz samu plažu odvijati swingerske orgije.

Zlobnici vele da je to bolja solucija od onih koje se odvijaju na stijenama plaže Punte Križa, nad kojima su se jedni naslađivali, a drugi zgražali. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.