Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
14. prosinca 2019.
Teška nesreća kod Koprivnice

VOZAČ U BIJEGU Pokosio autom dva dječaka na biciklima i ostavio ih da leže pored ceste

VOZAČ U BIJEGU Pokosio autom dva dječaka na biciklima i ostavio ih da leže pored ceste
VOZAČ U BIJEGU Pokosio autom dva dječaka na biciklima i ostavio ih da leže pored ceste
Autor:
Objavljeno: 12. lipanj 2019. u 20:52 2019-06-12T20:52:00+02:00

Oko 18.45 sati večeras dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su stradala dva dječaka na biciklima

Oko 18.45 sati večeras dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su stradala dva dječaka na biciklima. U njih je na dionici između Koprivničkog Ivanca i Goričkog kod Koprivnice, udario osobni automobil i nakon toga pobjegao.

Kako doznaje Podravski.hr od fotoreportera s mjesta događaja i osoba koje su tamo, jedan od njih koji pohađa drugi razred je bio tek kratko pri svijesti, a ozljede su mu, čini se, ozbiljne. No, u ovom trenutku nemoguće je reći o kakvoj se težini radi.

Drugi mu kolega vršnjak nije ozlijeđen. Detaljnije o ozlijeđenom će se znati nakon što iz koprivničke bolnice, gdje je hitno otpremljen, obavijeste policiju o stanju dječaka.

Neslužbeno se doznaje i kako je vozaču prilikom udara ispala tablica pa će policija vrlo brzo prema registraciji doći do vozača. Trenutno traje policijski očevid, a detaljnije informacije o nesreći trebale bi se znati sutra u jutarnjim satima.

"Za sada možemo samo reći da je potvrđena dojava primljena u 18.49 da je u mjestu Koprivnički Ivanec prema Kunovcu, došlo do naleta osobnog automobila na dvoje djece, postupanje policije je u tijeku", naveli su iz PU koprivničko-križevačke.

Dvojica dječaka, prema riječima mještana, učenici 2. razreda osnovne škole iz Koprivničkog Ivanca, udaljili su se u srijedu kasno poslijepodne biciklima oko 500 metara od svog mjesta do susjednog Goričkog na putu prema Kunovcu kada ih je "pokupio" automobil koji je bez zaustavljanja nastavio vožnju, piše Jutarnji.

- Majka jednog dječaka do dana današnjeg nije mu dala da vozi bicikl po cesti. Sada ga je prvi puta pustila i dogodilo se ovo - rekao je potreseni mještanin za Glas Podravine, koji javlja i da očevici tvrde da je vozač prije kobnog naleta krivudao autom po cesti.

 Dvojica dječaka, prema riječima mještana, učenici 2. razreda osnovne škole iz Koprivničkog Ivanca, udaljili su se u srijedu kasno poslijepodne biciklima oko 500 metara od svog mjesta do susjednog Goričkog na putu prema Kunovcu kada ih je "pokupio" automobil koji je bez zaustavljanja nastavio vožnju

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.