Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
24. listopada 2019.
Svađa s vozačem

NA ŽABICI SE SKORO DOGODILA TRAGEDIJA Pijani putnici htjeli ući u autobus koji je upravo kretao, jedan od njih umalo završio pod kotačima

Muškarac je pao pred ulazom u autobus
Muškarac je pao pred ulazom u autobus
Autor:
Objavljeno: 1. siječanj 2019. u 17:29 2019-01-01T17:29:00+01:00

Vozač je zatim stao i otvorio vrata autobusa, a muškarcu je pomogao prijatelj koji je bio s njim. Kada su ušli u autobus počeli su vikati na vozača i  prijetiti mu

RIJEKA  U popodnevnim satima u jednom autobusu Autotroleja dogodio se incident. Naime, autobus je stao na stanici kod Žabice, putnici su se ukrcali, vozač je zatvorio vrata i taman je krenuo kada je na prednjim vratima autobusa, žena od nekih 40-tak godina u vidno alkoholiziranom stanju počela lupati i vikati na vozača da otvori vrata.

Žena je bila u društvu dvojice muškaraca starije dobi koji su također bili u vidno alkoholiziranom stanju. Vozač je odlučio krenuti i nije ih pustio u autobus zbog njihovog stanja, no u djeliću sekunde, vozač je pokrenuo autobus a jedan od te dvojice muškaraca je počeo lupati po staklu i pao je te umalo završio pod kotačima autobusa.

Vozač je zatim stao i otvorio vrata, a muškarcu je pomogao prijatelj koji je bio s njim. Kada su ušli u autobus počeli su vikati na vozača i  prijetiti mu.Vozač je odbijao krenuti dok ne smire se i sjednu jer su bili pijani i nisu mogli stajati na nogama.

Slučaj je srećom završio bez posljedica, ali tko je u ovom slučaju u pravu? Vozač autobusa koji  nije pričekao "veselo društvo" da se ukrca, jer osim što su bili nepristojni prema vozaču i ostalim putnicima, ugrožavali su svoju sigurnost i sigurnost drugih putnika te usto jedva  ušli u autobus, ili "veseli trojac" koji ima pravo na korištenje javnog gradskog prijevoza.

Žabica, incident, pijani putnici htjeli ući u autobus,

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.