Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 3
Sutra: 4° 4° 3
31. ožujka 2020.
Tragedija

Mladić poginuo u Ledenicama na stup dalekovoda penjao se zbog kabela? 'U šoku smo'

Foto V. Karuza
Foto V. Karuza
Autor: ,
Objavljeno: 24. veljača 2019. u 8:21 2019-02-24T08:21:48+01:00

Prema riječima mještana, stradao je mladić iz romskog naselja Nova Krasa pored Novog Vinodolskog po imenu Đulijano, a njihove su pretpostavke da se po stupu penjao kako bi došao do kabela i zatim ih prodao

NOVI VINODOLSKI Još uvijek do kraja nisu razjašnjene okolnosti pod kojima je u polju u Ledenicama, naselju u zaleđu Novog Vinodolskog u petak navečer od strujnog udara poginuo 29-godišnjak. Prema riječima mještana, stradao je mladić iz romskog naselja Nova Krasa pored Novog Vinodolskog po imenu Đulijano, a njihove su pretpostavke da se po stupu penjao kako bi došao do kabela i zatim ih prodao.

Naime, u okolici Ledenica ima dosta dalekovoda za visoki napon, ali mnogi od njih su novi i nisu u funkciji, odnosno još »preko« njih ne idu žice  jer su nanovo postavljeni i tek čekaju da uđu u funkciju. Na nesreću mladića, na stupu na koji se penjao kabeli su bili pod naponom.

Da je zaista stradali iz Nove Krase, te da se zove Đulijano, potvrdili su nam i njegovi sumještani te članovi obitelji. 

– Molim vas, ne mogu ništa govoriti, u šoku sam – sa suzama u očima kazala nam je jedna od članica obitelji. 

Policijski službenici iz Crikvenice, koji su proveli očevid, još uvijek ne daju informacije, a čeka se i službeno izvješće  Zavoda za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci gdje je tijelo nesretnog mladića  nakon stradavanja završilo.

*OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU NOVOG LISTA, U NEDJELJU, 24. VELJAČE 2019.  

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.