Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
9. prosinca 2019.
Neodgovorna vožnja

Mlada Riječanka usred grada napuhala 1,82 promila pa prenoćila u policiji

Foto: S. DRECHSLER
Foto: S. DRECHSLER
Autor:
Objavljeno: 16. travanj 2018. u 17:35 2018-04-16T17:35:42+02:00

Oko 3 sata u subotu nije se odmah zaustavila na znakove policije za zaustavljanje, pa kad su je zaustavili na Jelačićevom trgu i alkoskopirali, policija ju je zadržala u službenim prostorijama do otriježnjenja

Uz prometnu nesreću koja je posljedično okončala smrću jedne osobe, pješakinje, tijekom vikenda se dogodila još 31 prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško, a šest lakše ozlijeđeno.

Teže je ozlijeđen 52-godišnji vozač osobnog vozila marke Daewoo osječkih registracijskih oznaka koji je stradao u noći na subotu na području Crikvenice u trenutku kada je izletio izvan kolnika i udario u stambeni objekt.

U domeni prometnih prekršaja policija je izdvojila 27-godišnju Riječanku, vozačicu VW golfa riječkih registracijskih oznaka koja je napuhala 1,82 promila alkohola. Usred grada, oko 3 sata u subotu nije se odmah zaustavila na znakove policije za zaustavljanje, pa kad su je zaustavili na Jelačićevom trgu i alkoskopirali, policija ju je zadržala u službenim prostorijama do otriježnjenja.

Na području Selca 58-godišnji vozač zaustavljen i alkoskopiran ne samo da je napuhao 1,58 promila, već je osobnim vozilom marke Peugeot upravljao, a da mu je na snazi važeća zabrana upravljanja vozilom »B« kategorije. Nedozvoljena koncentracija alkohola od 1,43 promila izmjerena je u Omišlju 25-godišnjem vozaču teretnog vozila krapinskih registarskih oznaka, dok je od 35-godišnjeg vozača vozila marke Mitsubishi riječkih registracijskih oznaka zaustavljenog na području Crikvenice oduzeta manja količina marihuane.

Zabilježena je i prometna nesreća u kojoj je vozač u dobi od 22 godine u nedjeljno jutro, oko 6 sati u Crikvenici pod utjecajem alkohola od 1,48 promila udario u parkirano osobno vozilo.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.