Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
19. listopada 2019.
Na "ipsilonu" kod Žminja

foto Jedan od najbogatijih Hrvata Ante Vlahović doživio prometnu nesreću

Vlahovićev A8 je karamboliran / Foto GLAS ISTRE
Vlahovićev A8 je karamboliran / Foto GLAS ISTRE
Autor:
Objavljeno: 19. siječanj 2014. u 19:11 2014-01-19T19:11:00+01:00

Rovinjski milijarder Ante Vlahović nalazio se u Audiju S8 koji se u jednom trenutku zabio u zaštitnu ogradu. U nesreći nitko nije stradao

ŽMINJ Predsjednik Uprave Adris grupe i jedan od najvećih hrvatskih biznismena, 64-godišnji Ante Vlahović iz Rovinja, danas oko 15.45 sati doživio je prometnu nesreću ispred čvora Žminj na Istarskom ipsilonu iz koje je, srećom, izašao neozlijeđen.

dsti2872559.jpg.crop_display
Prometna nesreća Ante Vlahovića / Foto GLAS ISTRE

Rovinjski je milijarder bio u, sada karamboliranom, skupocjenom audiju S8, i putovao iz Pazina u pravcu Žminja. U udesu nije sudjelovalo nijedno drugo vozilo niti je itko stradao, pa nije bilo ni potrebe za izlaskom na teren ekipe Hitne medicinske pomoći.

Nesreća se dogodila na dionici Pazin - Žminj, kilometar prije čvorišta Žminj, na mokrom kolniku. Prilikom našeg dolaska na mjesto događaja oko 17 sati, policija je preusmjeravala promet na zaustavnu traku autoceste, jer se još uvijek odvijao očevid. O uzrocima nesreće još se nagađa, moguće je da je riječ o nepažnji, umoru vozača ili prevelikoj brzini.

Osim policajaca i cestarskih ophodara na mjestu nesreće nije bilo sudionika, ili njih dvoje, jer se prema nekim neprovjerenim informacijama u automobilu nalazila i jedna ženska osoba.

Na uništenom automobilu nije bilo registracijskih pločica koje smo uočili u policijskom automobilu (320-PA), a osim razbijenih dijelova automobila, uočili smo odvaljen stupić koji inače stoji uz rub ceste.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.