Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 1
Sutra: 11° 11° 1
23. studenoga 2019.
Novi projekt

VLADIMIR MIHOLJEVIĆ: Radimo na tome da krene Cro Race, svi partneri žele da se utrka nastavi

Vladimir Miholjević/I. TOMIĆ
Vladimir Miholjević/I. TOMIĆ
Autor:
Objavljeno: 8. srpanj 2019. u 11:15 2019-07-08T11:15:02+02:00

Što se tiče destinacija manje, više je sve definirano, čekamo još samo posljednje potvrde od Crikvenice i Karlovca i moramo još definirati s Gradom Rijekom i Primorsko-goranskom županijom. Ostalo je sve definirano. Slavonija je pokrivena, Zagreb stoji, Zagrebačka županija i njezini gradovi također, kao i Istra i Dalmacija. Dakle, ostalo nam je još definirati Crikvenicu, Rijeku, Primorsko-goransku županiju i Karlovac - kaže Miha

RIJEKA »Kada god da se organizira ovaj projekt donosi samo dobro. Tour de France je u srpnju, u Francukoj je također turistička sezona kao i kod nas. Giro d’Italia je u svibnju. Nema lošeg termina. Treba samo sve kvalitetno posložiti, organizirati i privući ekipe da one pronađu smisao nastupa na njemu. Do sada smo se pokazali uspješni, sigurni smo da ćemo po organizacijskoj razini i dalje biti na vrhu. No, da bismo uspjeli nužna su nam određena sredstva« u zanosu govori Vladimir Miholjević, vlasnik tvrtke Top Sport Events, proslavljeni hrvatski biciklist koji je na račun mnogobrojnih zakulisnih igara izgubio pravo organizacije Toura of Croatia pa je odlučio pokrenuti jednu novu priču. Novoj priči ime je Cro Race, a kako stoji na službenim stranicama utrke, novi termin donosi i novo ime, uz iste ciljeve kao i do sada. Poslati u svijet najljepšu razglednicu Lijepe naše. Budući da se Tour of Croatia, najavljen za svibanj, nije održao, naravno da u zraku visi pitanje hoće li krenuti i Cro Race.

- Radimo na tome da krene - kaže Vladimir Miholjević. - Od strane svih uključenih partnera postoji želja da se utrka nastavi. Što se tiče destinacija manje, više je sve definirano, čekamo još samo posljednje potvrde od Crikvenice i Karlovca i moramo još definirati s Gradom Rijekom i Primorsko-goranskom županijom. Ostalo je sve definirano. Slavonija je pokrivena, Zagreb stoji, Zagrebačka županija i njezini gradovi također, kao i Istra i Dalmacija. Dakle, ostalo nam je još definirati Crikvenicu, Rijeku, Primorsko-goransku županiju i Karlovac.

Vjerujete da će se to sve uspješno odraditi?

- Vjerujemo. Razgovori idu u dobrom smjeru. Imamo tu još jedan mali dio u kojemu država mora na određeni način definirati suradnju na prošlogodišnjoj razini i onda možemo reći da će Cro Race zaista krenuti. No, u našim glavama i sada ide sto posto, ali postoji još određenih stvari bez kojih je nemoguće utrku realizirati - kaže Miholjević.

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.