Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 1
Sutra: 6° 6° 1
19. siječnja 2020.
Iznenađenje

Naravno da nije prošlo bez najvatrenije navijačice: Evo što je Luki poručila Kolinda Grabar Kitarović

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 4. prosinac 2018. u 7:09 2018-12-04T07:09:00+01:00

Među čestitarima Luki Modriću bila je i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koja se najboljem nogometašu svijeta obratila putem velikog ekrana. 

- Zahvaljujem tebi Luka i cijelom timu na vašem povijesnom uspjehu. Vratili ste nam optimizam, vjeru i nadu, a svojim profesionalnim ponašanjem na osobnoj i sportskoj razini postao si uzor i inspiracija mnogim mladima, ali i svima nama. Bili smo s vama u svakom trenutku, naše nade, osjećaji, emocije koje smo proživljavali kod svakog zabijenog gola, kod svake pobjede, pratile su vas sve do kad niste našli na mjesto na koje pripadate - među najbolje. Osvojili ste srca cijelog svijeta, rekla je predsjednica Hrvatske.

Rekla je da su postignuća naših sjajnih sportaša rezultat teškog rada, vjere i podrške obitelji.

- Vaša postignuća i uspjesi naših sjajnih sportaša rezultat su teškog rada, vjere i podrške vaših obitelji. Vjerujem da ćete nastaviti s uspjesima i da ćete u novim prilikama ponosno nositi našu crveno bijelu šahovnicu i nastaviti ispunjavati snove svojih navijača za svoju voljenu Hrvatsku koja se toliko ponosi s vama - dodala je predsjednica.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.