Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 4n
Sutra: 8° 8° 4n
18. siječnja 2020.
Ne misle svi isto

BIT ĆE BILI ŠTO SU BILI Nezadovoljni navijači pokrenuli inicjativu za promjene u Hajduku

BIT ĆE BILI ŠTO SU BILI Nezadovoljni navijači pokrenuli inicjativu za promjene u Hajduku
BIT ĆE BILI ŠTO SU BILI Nezadovoljni navijači pokrenuli inicjativu za promjene u Hajduku
Autor:
Objavljeno: 31. siječanj 2019. u 8:08 2019-01-31T08:08:00+01:00

Naši glavni ciljevi su povratak Hajduka Dalmaciji, privatizacija kluba ili njegov narodni model, izmjena načina upravljanja klubom, transparentno reguliranje članstva, te promoviranje hajdučkih vrijednosti«, kazao je Vedrav Bukovac

SPLIT »Bit će Bili što su bili« naziv je građanske inicijative koju je u Splitu osnovala skupina navijača Hajduka koja je nezadovoljna stanjem u tom klubu, doznaje se od predsjednika ove inicijative Vedrana Bukovca.

»Nama Hajduk puno znači, a stanje u klubu je neodrživo te ćemo svojim aktivizmom propitivati sadašnji način upravljanja klubom,« rekao je Bukovac.
Podsjetio je kako je većinski vlasnik Hajduka Grad Split, te je najavio kako će se novoformirana građanska inicijativa obratiti splitskom Gradskom vijeću s namjerom da se, kako je rekao, prekine sadašnje nepodnošljivo stanje u tom klubu.

»Naši glavni ciljevi su povratak Hajduka Dalmaciji, privatizacija kluba ili njegov narodni model, izmjena načina upravljanja klubom, transparentno reguliranje članstva, te promoviranje hajdučkih vrijednosti«, kazao je Bukovac.

Naglasio je kako se ova građanska inicijativa zauzima da se stadion Hajduka nazove po njegovom najtrofejnijem i svjetski poznatom treneru Tomislavu Iviću, koji je bio inovator i veliki taktičar. Također, u ovoj građanskoj inicijativi smatraju kako sadašnji naziv klupske akademije treba promijeniti i nazvati je »Škola baluna barba Luka Kaliterna«.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.