Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1
Sutra: 8° 8° 1
23. siječnja 2020.
Miss Hrvatske

foto Tko će biti nova Miss: Sve je spremno za izbor najljepše Hrvatice

Foto Miss Hrvatske
Foto Miss Hrvatske
Autor:
Objavljeno: 20. kolovoz 2019. u 23:17 2019-08-20T23:17:11+02:00

Direkcija Miss Hrvatske želi povezati ljepotu Hrvatske s ljepotom djevojaka i županija odakle dolaze. Ove godine odlučila je povezati kontinentalnu i morsku Hrvatsku, kažu organizatori

RIJEKA - Katarina Mamić, Estela Perkov, Maria Rogić, Glorija Mudrovčić, Rea Rebecca Plišić, Tea Pavičić, Lara Brkić, Vanja Beronja, Esmeralda Slaviček, Tina Ković, Mateja Bilješković, Helena Čatić, Iva Mijolović i Sara Siladji četrnaest je finalistica izbora za Miss Hrvatske 2019. godine.

Koja od njih će uzeti titulu najljepše Hrvatice obožavatelji ovog izbora ljepote saznat će 31. kolovoza. Ovogodišnje finale održava se u Malom Lošinju, a domaćin je Hotels and Vilas Mali Lošinj. Djevojke su snimale beauty editorijal na području Sisačko-moslavačke županije.

– Kao i svake godine Direkcija Miss Hrvatske želi povezati ljepotu Hrvatske s ljepotom djevojaka i županija odakle dolaze. Ove godine odlučila je povezati kontinentalnu i morsku Hrvatsku. Upravo tako će biti i predstavljene djevojke u svojim beauty razglednicama, naglašavaju organizatori izbora dodajući kako je ljeto u punom tijekom finalistice su predstavljene u kupaćim kostimima dizajnera Zorana Aragovića koji stoji iza brenda BiteMyStyle fashion design.

Dizajner Zoran Aragović već drugu godinu uspješno surađuje s direkcijom izbora za Miss Hrvatske, pa će tako djevojke u finalnoj večeri nositi njegovu najnoviju kolekciju.

– Kostimi su u prepoznatljivom BiteMyStyle stilu prepuni boja, uzoraka u pomalo retro stilu i svaki je drugačiji i unikatan baš kao što su i same natjecateljice, zaključuju organizatori. (D. Ba.)

Finalistice

Katarina Mamić, Estela Perkov, Maria Rogić, Glorija Mudrovčić, Rea Rebecca Plišić, Tea Pavičić, Lara Brkić, Vanja Beronja, Esmeralda Slaviček, Tina Ković, Mateja Bilješković, Helena Čatić, Iva Mijolović i Sara Siladji

missice1

missice2

missice3

missice4

missice5

missice6

missice7

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.