Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1n
Sutra: 3° 3° 1n
24. siječnja 2020.
Seksipilna plavuša

Sirena Baywatcha ljubi nogometaša i šalje pisma Kim Kardashian

REUTERS
REUTERS
Autor:
Objavljeno: 25. rujan 2017. u 17:35 2017-09-25T17:35:00+02:00

Da plavokosa ljepotica ne misli samo o svom zaručniku i provodima, dokazala je napisavši pismo Kim Kardashian u kojem je moli da prestane nositi krzno

Pamela Anderson (49) pojavivši se u nedjelju na utkamici u Nici dodatno je potpalila glasine o svojoj novoj vezi s 31. godišnjim rumunjskim igračem Olympique  Marseilla Adilom Ramijem.

Sirena Baywatcha napeto je pratila utakmicu između tima Olympique De Marseille i Toulouse FC koja je završila s izvrsnim rezultatom 2:0 u korist tima njenog zaručnika.

Seksipilana plavuša viđena je s Adilom navodno još u Los Angelesu, a glasine kažu da su prošli mjesec proveli i zajednički vikend u Monaku.

No da plavokosa ljepotica ne misli samo o svom zaručniku i provodima, dokazala je napisavši pismo Kim Kardashian u kojem je moli da prestane nositi krzno.
Uljudno pismo je započela : "Draga Kim, bilo je lijepo vidjeti vas na New York Fashion Weeku.

Imala sam zadovoljstvo upoznati vas tijekom godina i mogu vam reći da ste dobra osoba s velikim, lijepim srcem."
U nastavku pisma dodala je: "Pišem vam da Vas zamolim da produljite svoju suosjećanje sa stvarnim žrtvama mode - životinjama koje su nasilno ubijene u trgovini krznom - izbacujući krzno ove zime.

Andersonova je nadalje opisala i detalje kojima se zatočene životije tretiraju, ali i način na koji se ubijaju.

U pismu je također pozvala i na svjetli primjer manekenke Gisele Bündchen je ovog ljeta dala izjavu protiv krzna na naslovnici Voguea Pariza, u čemu su je poduprle i druge zemlje poput Austrije, Hrvatske, Nizozemske, Slovenije, Velike Britanije te ostalih zemalja koje su prepoznale okrutnost ukidajući sve farme krzna.

Spomenula je i primijer prve dame Melanie Trump koja se takođe odrkla krzna.

Pismo je završila riječima: »Znaš da te volim, a ti možeš biti junak za životinje, kao i dobar primjer svim svojim lijepim sljedbenicima. Molim te, napravi pravu stvar. Bilo bi hvaljeno po cijelom svijetu, kao i od strane prijatelja iz PETA-e.«

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.