Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
27. siječnja 2020.
Foto skandal

Severinin menadžer optužio bivšeg za curenje fotografija, a sadašnji partner objavio sliku kojoj montaža ne može ništa

Screenshot Instagram
Screenshot Instagram
Autor:
Objavljeno: 21. kolovoz 2018. u 18:07 2018-08-21T18:07:54+02:00

Dragi moji, gledajte da svoje vrijeme sa svojim namilijima provodite u sreći, baš kao na ovim slikama kojim montaža i ostale tehnike ne mogu ništa, napisao je Igor Kojić

RIJEKA Ne stišava se galama oko eksplicitnih fotografija pjevačice Severine, nakon što su ih objavili gotovo svi srpski mediji.

Fotografije su, naravno, počele kružiti internetom, a komentatori su istaknuli teoriju da je riječ o autentičnim fotografijama, snimljenim prije četiri godine u Parizu.

Pritom skreću pozornost na to da je jednu sličnu fotografiju iz Pariza Severina objavila 2014. godine na svom službenom Facebook profilu. Severina je svog sadašnjeg supruga Igora Kojića, upoznala godinu kasnije, poslije svog koncerta u beogradskom Sava centru.

O skandalu se oglasio Severinin suprug, Igor Kojić, objavom na Instagramu fotografije sa svojim posinkom, Severininim Aleksandrom.

- Dragi moji, gledajte da svoje vrijeme sa svojim namilijima provodite u sreći, baš kao na ovim slikama kojim montaža i ostale tehnike ne mogu ništa, napisao je Igor Kojić.

Dodao je provokativni hashtag #prayformilanbrain, aludirajući koga smatra krivcem što su fotografije dospjele u javnost - Milana Popadića. Naime, Severinin menadžer Tomislav Petrović za sve je okrivio osvetu bivšeg partnera.

- Sve se ovo 'događa' upravo nakon što je Severina opet pobijedila u sudskim postupcima. Ovakve osvete bivšeg partnera, namještaljke i pokušaj diskredittacije nisu ništa novo.

Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojim će se još sredstvima poslužiti. Jutros su poduzete sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa, rekao je Tomislav Petrović za Index.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu