Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1
Sutra: 4° 4° 1
24. siječnja 2020.
Naljutila se zbog voditeljice

SRPSKI MEDIJI TVRDE Severina se razvodi od supruga Igora?

Foto Marko Lukunić / PIXSELL
Foto Marko Lukunić / PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 7. prosinac 2018. u 7:06 2018-12-07T07:06:21+01:00

Srpski mediji tvrde - Severina Kojić odlučila je nakon tri i pol godine razvesti se od svojeg supruga Igora.

Kurir piše kako je to razlog zbog kojeg se pjevačica nije pojavila na koncertu svog svekra Dragana Kojića Kebe, iako je tamo bilo predviđeno njeno gostovanje. 

List piše i kako su Severina i Igor već dulje vremena u zategnutim odnosima, a kap koja je prelila čašu je bila Severinina ljutnja zbog - TV voditeljice Jovane Joksimović, inače supruge Željka Joksimovića. 

- Jovana i Željko Joksimović bili su pozvani da dođu na slavu kod Kebe sa njihovim kumom i menadžerom Banetom Obradovićem. Oni su bili i na njihovoj svadbi. Međutim, kada je Severina čula za to, napravila je kaos. Zaprijetila je da će izvrijeđati voditeljicu u lice pred svim gostima i otići u Zagreb. Nju je, naime, iznerviralo to što je jednom prilikom Jovana u svojoj emisiji jednoj novinarki postavljala pitanja o Severini kao majci, kaže izvor Kurira i dodaje da je Keba pozvao menadžera i zamolio ih da ne dovode Joksimoviće, ali je Severina svejedno otišla u Zagreb.

Nakon toga Severina se nije pojavila na svekrovom koncertu, gdje je trebala izvesti nekoliko pjesama kao gošća.

- Najavila da će stići neposredno prije nastupa. Tu je bio i suprug Igor, koji ju je čekao, a ona mu je tek oko 22 sata javila da ne dolazi. Svi su bili šokirani, povrijedila je cijelu obitelj. I ranije su imali nesuglasice, ali je Severina poštovala Igorovu obitelj, međutim čini se da je tražila povod da okonča brak, piše Kurir.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.