Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 1n
Sutra: 6° 6° 1n
23. siječnja 2020.
Oaza na Hvaru

Nina Badrić se nakon savjeta pratiteljima, pohvalila i vikendicom: "Opet ti izazivaš ove sirotanoviće..."

FOTO/@badrich Instagram
FOTO/@badrich Instagram
Autor:
Objavljeno: 8. rujan 2019. u 9:16 2019-09-08T09:16:41+02:00

Nakon što je objavila dvije fotografije sa savjetima, pjevačica je objavila i novu fotku vikendice.

"Dvije stvari određuju tvoju ličnost: Strpljenje kada nemaš ništa i tvoji postupci kada imaš sve" i "Ne žali se zbog onoga što nemaš već zahvaljuj na onome što imaš. Tko je vjeran u malome, bit će i u velikome" dvije su originalne poruke koje je nedavno na svom Instagram profilu objavila naša pjevačica Nina Badrić.

Poslala je tako dvije važne poruke svima koji ju prate, a komentari nisu razočarali. "Onaj tko nije zadovoljan onim što ima, ne bi bio zadovoljan ni onim što misli da bi želio imati", odgovorila je jedna obožavateljica u komentarima, a netko je pjevačici poručio i da joj je "ljepota drugo ime".

Nakon motivacijskih poruka, Badrić je objavila i fotku svoje vikendice. Fotke prikazuju kako je uredila kuću za odmor, a vidi se da dominira bijeli namještaj i kamen. Vikendicu u Jelsi objavila je i ranije, kada smo mogli vidjeti njezinu kuhinju, prekrasan kamen, dekoracije i divan pogled.

FOTO/Instastory Screenshot

Njezini obožavatelji i pratitelji su oduševljeni fotografijama. "Eh da je meni da se budim sa tim pogledom!", "Melem za oči", "Predivan ambijent, predivan otok" i "Neprocjenjivo", samo su neki od komplimenata koje je Badrić dobila na račun svoje otočke rezidencije.

FOTO/Instastory Screenshot

Jedan od pratitelja joj je u komentarima napisao: "Opet ti izazivaš ove sirotanoviće što ni m od mora nisu vidjeli ove godine".